reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství s nahým klukem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2013
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2017
jaruskaberuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih84778minih84778Žena (2011) 
The Woman n
minih5363minih5363Cvoci (1990) 
Crazy People n
minih47283minih47283Třetí táta (1988) [TV film] 
Třetí táta n
minih31847minih31847První velká vlaková loupež (1979) 
The First Great Train Robbery n
minih21776minih21776Usměvavá zem (1952) 
Usměvavá zem n
minih141168minih141168I tobě se to může stát (1986) [TV film] 
I tobě se to může stát n
minih10909minih10909Krysy z temnot (1973) 
Les Gaspards n
minih19279minih19279Sněhurka a sedm trpaslíků (1937) 
Snow White and the Seven Dwarfs n
minih55039minih55039Zlatý copánek (1988) [TV inscenace] 
Zlatý copánek n
minih12862minih12862Morálka paní Dulské (1958) 
Morálka paní Dulské n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
6   - jarda53
8   - clara.bow
4   - Pitryx
9   - hvezdyn
7   - Out-Of-Way
7   - Kycky
10 - jaruskaber
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.363/0.339