reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství Ali-Baby a 40 loupežníků

Priključenija Ali-Baby i soroka razbojnikov

Další název:
Приключения Али-Бабы и сорока разбойникоv; Alibaba Aur 40 Chor; अलीबाबा और चलीस चोर
Země:
Rok:
1979
Délka:
138 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství Ali-Baby a 40 loupežníků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2007
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.12.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2017
Kopice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2012
golman69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.12.2011
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19466minih19466Spiklenci slasti (1996) 
n
minih66412minih66412Hadí princ (1973) [TV hra] 
Hadí princ n
minih39401minih3940139 stupňů (1935) 
The 39 Steps n
minih50801minih50801Kód Aurora (2008) [TV film] 
Codice Aurora n
minih63849minih63849Udělej mi radost (2009) 
Fais-moi plaisir! n
minih125952minih125952Rezistence (2015) 
Insurgent n
minih142160minih142160Slunce života (2016) 
Suntan n
minih11375minih11375Letiště nepřijímá (1959) 
Letiště nepřijímá n
minih89348minih89348Na straně osm (2011) [TV film] 
Page Eight n
minih41923minih41923Cry Wolf (2005) 
Cry Wolf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
4   - curil
6   - davidek
9   - rimeon
10 - dederon
8   - GeorgeB
10 - Kopice
7   - golman69
9   - nireo
6   - korousvacl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143443
Osobností: 612444
Fotografií: 536227
Plakátů: 256788
Obsahů a biografií: 131590

Poslední komentáře

Labyrint (2017/7) [TV epizoda]

Labyrint
Hodně nepovedený díl.   Točil ho vůbec Jiří   Strach? Mé hodnocení 2.   série Labyrintu viz   https://www.fdb.cz/serial/laby   rint/137530

Autor: petrusmev | Hodnocení: 3 / 10

48 hodin v Paříži (1988)

48 hodin v Paříži
Dojemný příběh mistra   filmového vyprávění Romana   Polanského o muži, který je   donucen v kafkovském   prostředí Paříže sám   vyhledat více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Pátá loď (2016)

Pátá loď
Nevím, jestli je to tím, že   jsem film viděl dopoledne a   pak spěchal zpět do práce,   kde zážitek z filmu přebila   spousta jiných, ale   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Běženky a kapři (2016)

Hrdinky se silikonovýma kozama

Běženky a kapři
Pane Bože! Další zbytečný   film cíleně natáčený jako   hrozná kravina. Tady je snad   zase špatně všechno od   kombinace s digitální   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Ordinace v růžové zahradě (2005)...

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě   je bomba film. První sérii   jsem moc nechápala, ale na   druhou se dívám moc ráda a   velmi mě baví

Autor: zuzinek | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.428/0.385