ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dobře situovaný pán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2017
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2019
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2009
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2016
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25271minih25271Rudý labyrint (1997) 
Red Corner n
minih156440minih156440Dabing Street (2017) [TV seriál] 
Dabing Street n
minih34403minih34403Dobře placená procházka (1966) [TV film] 
n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih135180minih135180Asphalte (2015) 
Asphalte n
minih30404minih30404Deník šílené manželky (2001) [TV film] 
n
minih3593minih3593Barbora řádí (1935) 
Barbora řádí n
minih140936minih140936Láska pod hvězdami (2015) [TV film] 
Love Under the Stars n
minih31912minih31912Kaos (1984) 
Kaos n
minih126922minih126922Vánoce v Conway (2013) [TV film] 
Christmas in Conway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (14)
5   - argenson
6   - curil
4   - Pitryx
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - melakara
6   - jochen
7   - Scifista
10 - miroslav22
6   - rosta12
10 - MetelskuBl
4   - skukum
6   - pavelo
10 - marketastu

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

144 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kilometry nýdecké pomoci

04:25 - 04:50

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:15

24 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.226