';
ohodnotit

Dobře situovaný pán

Další název:
Well-Placed Man
Rok:
1939
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
8.9.1939

Celkové hodnocení filmu Dobře situovaný pán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.6.2020
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2017
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2016
krna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2020
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2009
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2016
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44342minih44342Hezké sny (2007) 
The Good Night n
minih34297minih34297Půjčovna mozků (1992) 
Brain Donors n
minih8706minih8706Hranice stínu (1996) 
n
minih132796minih132796Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen (1997) 
Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen n
minih76499minih76499Žraloci na s(o)uši (2011) 
SeaFood n
minih5468minih5468Černá Emmanuella - Hodina divoké radosti (1975) 
n
minih15190minih15190Otázky a odpovědi (1994) 
Quiz Show n
minih43751minih43751Holičství 2 (2004) 
Barbershop 2: Back in Business n
minih71691minih71691Maltézský sokol (1968) [TV inscenace] 
Maltézský sokol n
minih70527minih7052730.000 mil pod mořem (2007) [Video] 
30,000 Leagues Under the Sea n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (16)
5   - argenson
6   - curil
4   - jarda53
4   - Pitryx
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - melakara
6   - jochen
7   - Scifista
10 - miroslav22
7   - krna
10 - MetelskuBl
6   - rosta12
4   - skukum
6   - pavelo
10 - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183577
Osobností: 688002
Fotografií: 735610
Plakátů: 354454
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení