ohodnotit

Dobře situovaný pán

Další název:
Well-Placed Man
Rok:
1939
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
8.9.1939

Celkové hodnocení filmu Dobře situovaný pán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.6.2020
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2017
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2016
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
krna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2020
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2009
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2016
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56511minih56511Dědictví na úvěr (1965) [TV inscenace] 
Dědictví na úvěr n
minih58809minih58809V srdci bouře: Churchill ve válce (2009) [TV film] 
Into the Storm n
minih108310minih108310Metusalem 2 (1997) 
Matusalem II: le dernier des Beauchesne n
minih65733minih65733Jak by se vám to líbilo? (1982) 
Wie hätten Sie's denn gern? n
minih54164minih54164Pandemie / V zajetí ptačí chřipky (2007) 
Pandemic n
minih37354minih37354Zrození Evy (2001) 
Eve n
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih83411minih83411Ostrov plný písniček (1977) [TV pořad] 
n
minih56917minih56917Big Brother (2005) [TV pořad] 
Big Brother n
minih145280minih145280Záškodníci (2016) 
Marauders n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (16)
5   - argenson
6   - curil
4   - jarda53
4   - Pitryx
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - melakara
6   - jochen
7   - Scifista
10 - miroslav22
10 - MetelskuBl
6   - rosta12
7   - krna
4   - skukum
6   - pavelo
10 - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168149
Osobností: 664755
Fotografií: 658943
Plakátů: 316610
Obsahů a biografií: 154899

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení