reklama
 
ohodnotit

Dobrák Rover

Rover Dangerfield

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
74 minut
„Vyprávění o neobyčejném psíkovi pro malé i velké diváky se spoustou humoru...“

Celkové hodnocení filmu Dobrák Rover

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2012
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2013
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2011
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2011
miroslav6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22469minih22469Vězeňský kovboj (1995) [TV film] 
Convict Cowboy n
minih39708minih39708Agent Cody Banks 2 (2004) 
Agent Cody Banks 2: Destination London n
minih90652minih90652Tifosi (1999) 
Tifosi n
minih151581minih151581Velikonoční příběh pana Myšky (1996) [TV film] 
Wielkanocna weranda pana Myszki n
minih126573minih126573Scooby Doo - Souboj psích titánů (2013) 
Scooby-Doo! Mecha Mutt Menace n
minih29776minih29776Šance (1980) 
Szansa n
minih57149minih57149Hodina zpěvu (1989) [TV cyklus] 
n
minih130628minih130628Bez ponožek: Projekt Einstein (2005) 
Sockless: An Einstein project n
minih50033minih50033Švec Janek v pohádkové zemi (1979) [TV inscenace] 
Švec Janek v pohádkové zemi n
minih129747minih129747Šach mat (1964) [TV inscenace] 
Šach mat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 %
7   - curil
8   - 261972
10 - rimeon
6   - Petak69
8   - luan66
9   - oulisna
5   - biscutstar
10 - miroslav6

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

21:30 - 23:24

82 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Silkwoodová (1983)

22:00 - 00:10

52 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Nepoučitelní (2013)

22:00 - 00:10

52 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145759
Osobností: 619575
Fotografií: 545761
Plakátů: 260903
Obsahů a biografií: 133614

Poslední komentáře

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Policajt v Beverly Hills (1984)

Policajt v Beverly Hills
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.53/0.489