';
ohodnotit

Dobrák Rover

Rover Dangerfield

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
74 minut
„Vyprávění o neobyčejném psíkovi pro malé i velké diváky se spoustou humoru...“

Celkové hodnocení filmu Dobrák Rover

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2012
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2013
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2011
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2011
miroslav6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih88304minih88304Na cestě (2012) 
On the Road n
minih85281minih85281Champion (1949) 
Champion n
minih132919minih132919Milada (2017) 
Milada n
minih10395minih10395Kokosy na sněhu (1993) 
Cool Runnings n
minih5223minih5223Dítě Coca-Coly (1985) 
The Coca-Cola Kid n
minih29193minih29193Dolly - Vraždící duch (1991) 
Dolly Dearest n
minih57733minih57733Když hvězdy vyplovou (1974) [TV pořad] 
Když hvězdy vyplovou n
minih136906minih136906Topo Tip (2014) 
Topo Tip n
minih71249minih71249Hněv Titánů (2012) 
Wrath of the Titans n
minih14563minih14563O Janovi a podivuhodném příteli (1990) [TV film] 
O Janovi a podivuhodném příteli n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 % (8)
7   - curil
8   - 261972
10 - rimeon
6   - Petak69
8   - luan66
9   - oulisna
5   - biscutstar
10 - miroslav6
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183516
Osobností: 687869
Fotografií: 735358
Plakátů: 354259
Obsahů a biografií: 168896

Poslední komentáře

Pearl (2022)

Pearl
Železo sa kuje, dokiaľ je   horúce, a tak po tohtoročnom   X Ti West toho istého roku   dodáva aj prequel Pearl. A   opäť je to kus poriadnej, a více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Hrdina má strach (1965)

Hrdina má strach
Jaroslav Dietl ve své   divadelní hře „Nehoda“   pojal po generace typickou   pracovněprávní vlastnost a   tím je strach. Vlastnost,   která je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

The Veteran (2011)

The Veteran
Tak tohle je s bídou   průměrné akční béčko   britské provenience. Nezaujme   ani scénář, který podává   mnohokrát obehraný a tudíž   velmi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Oko v oblacích (2015)

Oko v oblacích
Tak tohle je typický případ   lavinovitě nadhodnoceného   filmu...Pan režisér tady asi   zkoušel co vydržíme. Film   zkoukněte jen pokud chcete více >

Autor: jmokr | Hodnocení: 4 / 10

Pink Floyd: High Hopes (1994) [V...

V pozadí zvon

Pink Floyd: High Hopes
Absolútny vrchol. Máloktorá   kapela dokáže odísť na   vrchole síl a so svojim opus   magnum. "The Division Bell" je   ich vrcholné dielo,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení