ohodnotit

Do hlubiny

Into the Blue

Další název:
Do hlbiny (SK)
Rok:
2005
Délka:
110 minut
„Boj o pirátský poklad a ztracený kokain.“

Komentáře k filmu Do hlubiny

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2011
skvělý film, špatné   hodnocení, nejsem toho   názoru, že film stojí na   konstrukci těl hlavních   herců - kdyby se tam v   hlavní roli potápěl Jack   Black a Queen Latifah asi by   to bylo směšné... když   léto, tak krásná opálená   těla, když mám věřit, že   jde o pokročilé potápěče,   tak vysportovaná těla, když   se to odehrává uprostřed   Karibiku nebo kde, tak chci do   toho trochu fantazie a sexu,   potu a žhavých těl... film   ale nestojí na nahotě,   nýbrž na dobrém nápadu...   já se bavila, krásné   prostředí, dobrý nápad,   průzračné moře, žraloci a   zlato - to je moje... skvělý   dobrodružný, dá se říci i   rodinný film, který zhltnete   oběma očima.
IGCONEK
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Krásná Jessica Alba a Paul   Walker v roli potápěčů   hledajících poklad,ale co   když místo pokladu najdou   drogy....? Nic se neobejde bez   komplikací.
Je to   pokoukáníčko.
Krásné   prostředí,krásní   herci-výborná kombinace.
Film nabitý napětím,ale   co hlavně,perfekntí   oddychovka u které jsem   nemusel přemýšlet a jen   jsem si ho užíval.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Podle kritik jsem čekal   kravinu, ale docela   příjemně jsem se i bavil,   protože film obsahuje spoustu   zajímavých prvků, jako je   napětí, dobrodružství,   ztracený poklad, drogy,   žraloky a hlavně nádhernou   přírodu!
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Do hlubiny
Dobrý dobrodružný film o   potápění a hledání   ztraceného pokladu pod   hladinou moře, který   nenabídne příliš moc akce   ani vtipu. Zato jsem ocenil   teplé a slunné prosředí   Baham, které působilo   pohodovým dojmem. Děj není   nějak moc originální, má   průměrnou zápletku. Jaká   to náhoda, že naši   potápěči chtějí prodat   nalezený kokain na dně   oceánu právě jeho   původnímu majiteli, který   je začne vydírat. Vše však   končí happyendem a dokonce   je i nalezen ten obrovský   podmořský poklad.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Dobrá podívaná, perfektní   záběry pod hladinou moře,   krásná Jessica Alba,   průměrná příběh a   přiměřená dávka napětí.   Když si k tomu člověk   přidá Paula Walkera ( Jareda   ), jakožto hledače   podmořských pokladů, který   ze svou partičkou náhodou   nalezne kupu drog, nevěstí   to nic dobrého. Takže nic   převratného, ale i nic   špatného, koukat se na to   bezesporu dá.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Jessica je dokonale krásná a   Paul Walker je pro mě po   "Running Scared"   bůh, takže se mi tenhle film   docela líbil. Ashley Scott je   navíc taky moc pěkná. Jinak   se tu hlavně plave a plave.   Moc akce tu není a když už,   tak hlavně ve vodě což je   dost nuda. Jako letní   výplach, ale ideální film.
miken
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Tento film je klasická letní   oddychovka, kdy se na film   kouknete a zase zapomenete, o   čem byl. Ale asi nezapomenete   na ty nádherné záběry pod   vodou, ten úžasný písek na   dně moře (promiňte, že se   tak rozplývám, ani v   Chorvatsku ani ve Španělsku   takový nemají). To je   lepší než Cousteau,   protože ten ve svých   přírodopisných filmech   neměl Jessicu Albu.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Velmi zdařilý film, ale   jistě ne lepší než   podobný film "The   Deep". Má to razanci a   švih, ale bohužel také pár   hluchých místeček, naprosto   zbytečných. Spousty   krásných záběrů.   0412201110126/10542
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2006
Velice prijemny film k   odpocinku. Intelektualne   zcela, naprosto a totalne   nenarocny, se spoustou   krasnych zaberu pri   potapeni....same krasne   zenske, opaleni   chlapi....proste idylka s par   zabijaky... a nic vic.

Bodik navic   dostali za to, ze si umeli   najmout spravne experty na   freediving, takze predvadene   nadechove potapeni kupodivu JE   technicky naprosto OK,... :o))
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2011
Into the Blue
Příběh, který staví na   jednoduchosti, což sice není   úplně špatné, ale něco   tomu chybělo, nemůžu si   pomoct. Co filmu nemůžu   vytknout je to, že má co   nabídnout. Život   potápěčů a jejich honba za   pokladem, drogy, žraloci   krásné prostřední, kromě   toho je film skvěle obsazen.   Paul Walker byl skvělá volba   ostatně jako Jessica Alba.  
Odpočinkový film na   sobotní odpoledne, který   neurazí, ale ani příliš   nevyniká.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tak docela zajimavy kousek.Ze   zacatku nic moc,ale pak se to   docela rozjelo.A A.S. ma   pekne,i kdyz male,prsa
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Film DO HLUBINY opravdu není   náročným, intelektem   oplývajícím, strhujícím   filmem. Naopak. Je   odpočinkový, s jistou   dávkou napětí, spoustou   vody, slunce a dvou   nádherných žen. Je v něm i   dávka akce a nechybí   pochopitelně onen   příslovečný zabiják.   Přesto snímek k smrti   neunudí, nějaká pozitiva na   něm najde asi každý.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.6.2011
Souhlasím s názory, že víc   než příběh zaujmou diváka   spíš herci opačného   pohlaví. Ne že by tvůrcům   o nic jiného nešlo, ale   dosáhli hlavně tohoto.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Lehká akce v pěkném   prostředí. Bez nějakých   větších ambicí je to film   na jedno zhlédnutí. Pěkná   děvčata - Jessica Alba, Paul   Walker, krásné moře,   potápění a nějaká to   akce.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2018
║Rozpočet   $50miliónov║Tržby USA   $18,801,234║Tržby   Celosvetovo $44,434,439║   Dobrodružné filmy v   posledných rokoch dopadajú   dosť nevýrazné, nemajú už   čo ponúknuť, za každým sa   odohrá podobný prevarený   príbeh, kde nie je ani   najmenší závan originality.   Herci si tu svoje úlohy len   nezáživné s drsnáckymi   výzormi odbijú a tým   všetko hasne, akcia,   napätia, všetko je na jedno   kopyto povrchné ako   samostatný záver filmu,   ktorý sa snaží byť   nadupane zbesilo akčný ale   keď to nejde tak to nejde.   Zamrazí aj nevyužitie   Jessici Alby premávajúcej sa   v plavkách. /40%/
Jarda.ftr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Kopie?
Podobnost s filmem Hlubina ze   sedmdesátých let čistě   náhodná? Tak by mohl znít   titulek článku. Film má   spoustu podobností nejen v   postavách, ale i v ději a   jednotlivých situacích.   Vlastně stačilo starou   dobrou Hlubinu přenést do   současnosti a malinko   upravit, aby se neřeklo.   Čtyři body dávám za   opravdové scény místo   počítačové grafiky jinak   by u mě tato kopie propadla   zcela.
ZuzikD
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Přirovnala bych to k pohádce   pro velké...ale takové   docela nudné, několikrát   jsem se při filmu přičapla   že vlastně nevím o čem se   zrovna hlavní hrdinové   baví, a ono to vlastně   vůbec nevadilo, řekla bych   jednou vidět bohatě   stačilo.
Cllementine
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Film tak nudný, že mi   nestál ani o to, abych ho   dokoukala do konce. Nechápu   pánové, co na té Jessice   Albě vidíte. Možná je   krásná, ale podobných   krasavic, bez charismatu a   jiskry, běhá po Holywoodu   spousta. Navíc nemůže být   pochyb, že tato neumí vůbec   hrát.
Koimisto
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.9.2006
Proč jen jsem tento film   dokoukal až do konce...sakra   proč???Jasně JESSICA ALBA   (tato holka je opravdu   nádherná a sledovat její   tělo při potápění a   vynořování se - to je   krása).Dalším neméně   krásným a sexy důvodem byla   ASHLEY SCOTT.To je celé...nic   jiného na tomto filmu   není.Dost jsem se nudil,   nemohl jsem dočkat konce, ale   díky dvěma kráskám jsem ve   zdraví přežil a chystám se   na Bahamy ... :@)
CeskePivo
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.3.2016
"No teda nevim"
ON: No to teda fakt nevím.   Slova "Ten film znám,   miláčku, pojdˇ kouknem na   něj!" už mě sice   párkrát dostali do   pořádného průšvihu a   tentokrát to bylo   úplně.....stejné. O   hercích snad ani nebudu   začínat. Prý že někoho   dokážou herecké výkony   nebožtíka Paula Walkera   inspirovat ale já osobně   hercům, kteří mají v   repertoiru jeden a půl   drsných pohledů nikdy moc   neholdoval. A scénář si   našel uplatnění už   někokrát v průběhu 20.   století. Topmodelka by za to   možná stála ale   dvouhodinová předehra je i   na mě trochu moc.   
ONA: Krásná těla,   luxusní plážové   prostředí, nebezpečí a   hromada peněz! Někdo by   třeba mohl postrádat   kvalitu, úrovenˇ a takové   věci ale pár "pekáčů   buchet" to zase   zachrání. No prostě   pokoukání pro nás dámy.     
FACIT: Estetika   (ne)herců a prostředí   nestačí zachranˇovat   nepovedený snímek. 

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih114536minih114536Šéfové na zabití 2 (2014) 
Horrible Bosses 2 n
minih46051minih46051Taková normální rodinka (2008) 
Taková normální rodinka n
minih125994minih125994Slídil (2014) 
Nightcrawler n
minih47953minih47953Hlídač č. 47 (2008) 
Hlídač č. 47 n
minih43276minih43276Taxi 4 (2007) 
T4xi n
minih2724minih2724Akta X 8: Tempus Fugit (1997) [Video] 
The X Files : File 8 - Tempus Fugit n
minih118408minih118408Chlapectví (2014) [2k digital] 
Boyhood n
minih9970minih9970Karate tiger 4: Král kickboxerů (1992) 
The King of the Kickboxers n
minih28149minih28149Patriot (2000) 
The Patriot n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Do hlubiny 2 (2009)

 Do hlubiny 2 (2009)
Do hlubiny 2 n
Into the Blue 2: The Reef
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Herek

(pokračování)

Hodnocení filmu

68.9 % (215)
5   - SvoKar
6   - curil
6   - Pitryx
7   - veverka-zr
6   - efCZa
6   - hledasenik
7   - Justik66
5   - pataamat
6   - M.A.G.
4   - Prasoid
4   - PROCESOR
7   - georginaa
6   - LenC2
6   - Langley
4   - Bara.40
4   - mat.ilda
7   - RM
4   - T2
7   - rankinfitc
7   - dobes.pave

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Výjezdní doložka pro Dubčeka

15:50 - 17:15

62 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

16:00 - 16:57

52 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158884
Osobností: 651122
Fotografií: 609038
Plakátů: 290094
Obsahů a biografií: 146100

Poslední komentáře

Toman (2018)

Toman
Myslel jsem, že to bude   spíše nezáživný dobový   snímek o kšeftmanoj, který   uměl dělat obchody a to v   době poválečné zde u nás.   Ejhle více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Percy Jackson: Moře nestvůr (201...

Percy Jackson: Moře nestvůr
O dost slabší než   jednička. Prostě typická   nastavovaná kaše. Ale jsou i   horší počiny.
Ovšem díky   českému dabingu ještě tak   dvě hvězdy více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 6 / 10

Toman (2018)

Toman
Film je hodně kritizován ze   levice, já to budu kritizovat   z pravice. Ukazuje komunisty   moc jako lidi. Při složení   komunistické garnitury v   únoru se nedivím, že vznikl   výraz židobolševismus.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Narcos (2015) [TV seriál]

El Patrón

Narcos
Hodnotím podle prvních dvou   dílů, které byly do   dnešního data odvysílány   na Prima Cool v českém   dabingu. Dabing hodnotím   pozitivně, více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 9 / 10

Ilovajsk (2019)

Velmi mile mě překvapil

Ilovajsk
Protože ještě není   žádný komentář, tak   nějaký napíšu. Na filmu   jsem byl v brněnském kině   Art, je to festivalový   snímek, takže jsem více >

Autor: VVelda | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.081/0.064