reklama
 
ohodnotit

Dlouhá cesta za domovem

Watership Down

Další název:
Daleká cesta za domovem
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Dlouhá cesta za domovem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2009
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2013
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2004
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2012
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2018
Henry123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2011
Bolt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44407minih4440730 dní dlouhá noc (2007) 
30 Days of Night n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih17779minih17779Relic (1996) 
The Relic n
minih49200minih49200Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007) 
Rogue n
minih40447minih40447Noční let (2005) 
Red Eye n
minih39156minih39156Polární expres (2004) 
The Polar Express n
minih46653minih46653Chaplin se žení (1915) 
A Jitney Elopement n
minih24969minih24969Česká soda (1998) 
n
minih39904minih39904Lovci myšlenek (2004) 
Mindhunters n
minih36851minih36851Bouřící Portoriko (1990) 
A Show of Force n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.4 % (11)
8   - pataamat
7   - Matematick
10 - Tom_Hardy
7   - Kycky
9   - sobmaster
9   - Manučao
9   - Henry123
10 - mary.charl
10 - tempuss
8   - Bolt
8   - Hzabicka

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

13 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635352
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.102/0.066