';
ohodnotit

Dlouhá cesta za domovem

Watership Down

Další název:
Daleká cesta za domovem
Rok:
1978
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Dlouhá cesta za domovem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2009
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2018
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2013
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2004
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2012
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2018
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
Ugugege
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2019
Henry123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2011
Bolt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4289minih4289Bláznivý exorcista (1990) 
Repossessed n
minih19628minih19628Statečné srdce (1995) 
Braveheart n
minih4593minih4593Bratrství (1968) 
The Brotherhood n
minih4796minih4796Bumerang (1947) 
Boomerang n
minih138812minih138812Rychlá hra (2015) [TV pořad] 
Rychlá hra n
minih53408minih53408Silvestr 1979 aneb Hrajeme si jako děti (1979) [TV pořad] 
n
minih5326minih5326Creepshow (1982) 
Creepshow n
minih25578minih25578Velká červená jednička (1980) 
The Big Red One n
minih48801minih48801Bob Dylan (2005) [DVD] 
No Direction Home: Bob Dylan n
minih44592minih44592Hercule Poirot (1989) [TV seriál] 
Agatha Christie: Poirot n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (14)
8   - pataamat
5   - Krikri
7   - Matematick
10 - Tom_Hardy
7   - Kycky
9   - Manučao
9   - sobmaster
8   - Ugugege
9   - Henry123
10 - mary.charl
10 - tempuss
8   - Bolt
8   - Hzabicka
6   - makosnan

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Osudový střet Judey s Římem

13:30 - 14:20

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:40

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

13:35 - 14:40

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169000

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení