reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dlouhá cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2007
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97194minih97194Vloupačka (2012) 
Wasteland n
minih48701minih48701Rychlí a zběsilí (2009) 
Fast & Furious n
minih52907minih52907Chaplin manželkou (1914) 
A Busy Day n
minih97721minih97721Jezero 4: Poslední kapitola (2012) [TV film] 
Lake Placid: The Final Chapter n
minih63331minih63331Karla a Jonas (2010) 
Karla og Jonas n
minih47313minih47313Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Lov na tygra (1980) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - ochota na tigra n
minih11873minih11873Malí ďáblové (1993) 
Little Devils: The Birth n
minih7683minih7683Flipper (1962) 
n
minih43599minih43599Leprechaun: Back 2 tha Hood (2003) [Video] 
n
minih32476minih32476Deník sexuálních obětí (2001) [Video] 
Diary Of a Sex Addict n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
5   - curil
5   - pataamat
4   - Lienocka22
8   - payo1555
7   - Kycky
10 - dederon
1   - miroslav22
6   - yoogurt
5   - blackpoint
9   - zsuzsanna
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151306
Osobností: 635404
Fotografií: 575953
Plakátů: 274004
Obsahů a biografií: 139074

Poslední komentáře

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $93,182,579║Tržby   Celosvetovo $113,563,891▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Na to, že to z první vypadá   jak pubertální filmová   slátanina, kterou budete   chtít po pár minutách   vypnout, kvůli přihlouplému   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Strachu musíte čelit,   protože pokud budete jen   utíkat, nakonec si vás   najde, nakonec si vás TO   najde. .. Stophen King je   úžasný více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Hodně těsné tři hvězdy   (ČSFD), protože tento   snímek je velká   fanouškovská vydíračka,   kde hlavním tahákem je   Dwayne Johnson. .. Ale více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 5 / 10

Diagnóza: Šampión (2015)

Diagnóza: Šampión
Film, který není ani tak o   NFL, nýbrž o CTE. A co to je   za sport, ten CTE? No to není   sport, ale poškození mozku,   které je nevratné a   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.456/0.248