reklama
 
ohodnotit

Django se vrací

Django 2: il grande ritorno

Další název:
Django znovu útočí; Django Strikes Again
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
88 minut
„Legenda je zpět!“

Celkové hodnocení filmu Django se vrací

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2014
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2006
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2005
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.4.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2017
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21571minih21571U svatého Matěje (1939) 
n
minih28682minih28682Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 
Crocodile Dundee in Los Angeles n
minih18569minih18569Sedem jednou ranou (1991) 
n
minih42944minih42944Temnota dětské duše (2006) 
In a Dark Place n
minih126401minih126401Domácí vězení (2014) 
Housebound n
minih43940minih43940Čáryfuk (1970) [TV seriál] 
Catweazle n
minih40306minih40306Božský skeptik (2001) [TV film] 
n
minih6535minih6535Dobrodruzi z velkoměsta (1991) 
City Slickers n
minih50422minih50422Slepá zuřivost (1985) 
The Boys Next Door n
minih66116minih66116Okresní přebor (2010) [TV seriál] 
Okresní přebor n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Django - Rakev plná krve (1968)

 Django - Rakev plná krve (1968)
Django - Rakev plná krve n
Preparati la bara!
Žánr: western / akční
Země: Itálie
Režie: Ferdinando Baldi

(pokračování)

Django (1966)

 Django (1966)
Django n
 
Žánr: western
Země: Itálie / Španělsko / Francie
Režie: Sergio Corbucci

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.5 %
7   - curil
5   - Erkul
7   - hvezdyn
6   - Bara.40
6   - thejduk
9   - satyr
6   - R.RICKIE
7   - killy
6   - stanko
6   - Kycky
7   - Faustka
8   - aegis
6   - blackjack3
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - Luky
6   - motelij
3   - jambroz58
6   - thornhill
7   - Miloš11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149668
Osobností: 631656
Fotografií: 571602
Plakátů: 271298
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.325/0.281