reklama
 
ohodnotit

Django - Rakev plná krve

Preparati la bara!

Další název:
Django Sees Red; Ať žije Django!; Připravte si rakev!; Viva Django; Django, Prepare a Coffin
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
88 minut
„Další příhody tajemného pistolníka.“

Celkové hodnocení filmu Django - Rakev plná krve

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2013
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2014
m.king
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2011
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.1.2016
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.4.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2017
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2017
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2008
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2015
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27056minih27056Magda, její ztráty a nálezy (1996) 
n
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih50692minih50692Tajemný mnich (1965) 
Der Unheimliche Mönch n
minih114657minih114657Popkorn (1991) 
Popcorn n
minih54161minih54161V dobrém i zlém (1995) 
For Better or Worse n
minih145248minih145248Údolí boje (2016) 
Fight Valley n
minih102641minih102641Kohout na víně 2 (2013) 
Kokowääh 2 n
minih22086minih22086Vanessa, bordelmamá z Hongkongu (1976) 
Vanessa n
minih11835minih11835Malá mořská víla (1976) 
Malá mořská víla n
minih36836minih36836Spas nás před Evou (2003) 
Deliver Us from Eva n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Django se vrací (1987)

 Django se vrací (1987)
Django se vrací n
Django 2: il grande ritorno
Žánr: western
Země: Itálie
Režie: Nello Rossati

(pokračování)

Hodnocení filmu

59.4 %
8   - curil
2   - Pitryx
6   - hvezdyn
5   - FLA
6   - Kycky
6   - Faustka
6   - m.king
4   - red.mann
8   - Gredor
7   - MILAN19611
6   - motelij
5   - thornhill
3   - jambroz58
6   - Manučao
7   - Tominko
7   - JARUN
9   - BudTerence

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

140 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Po stopách Makabejských

04:30 - 04:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

04:35 - 04:59

5 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.283