reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Divoký pes Dingo

Dikaja sobaka Dingo

Další název:
Дикая собака Динго, Dikaya sobaka Dingo
Země:
Rok:
1962
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Divoký pes Dingo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2014
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2014
nitranska9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20209minih20209Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 
Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi n
minih42763minih42763Domácí víno (1963) [TV inscenace] 
Domácí víno n
minih22998minih22998Vůbec nic společného (1986) 
Nothing in Common n
minih56847minih56847Ďábla přemáhej (1953) 
Beat the Devil n
minih12104minih12104Opičí maska (2000) 
The Monkey's Mask n
minih36798minih36798Rockerky (2002) 
The Banger Sisters n
minih6556minih6556Dobrodružství malé pandy (1995) 
The Amazing Panda Adventures n
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih127965minih127965Jak vzbudit Šípkovou Růženku (2009) 
Waking Sleeping Beauty n
minih33415minih33415Podraz.com (2002) 
Purpose n

Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

18:15 - 18:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

63 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.986/0.96