reklama
 
ohodnotit

Divoká posedlost

Three way

Další název:
3-way
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
90 minut
„Každý něco věděl a chtěl na tom vydělat...“

Celkové hodnocení filmu Divoká posedlost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.2.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.11.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.10.2012
sylwikk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2017
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.3.2008
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.7.2011
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.12.2013
Jira92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.11.2017
trumby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
rip
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29467minih29467Smrt v Benátkách (1971) 
La morte a Venezia n
minih152336minih152336Holčičí problémy (2016) 
Girl Flu n
minih39199minih39199Roztržená opona (1966) 
Torn Curtain n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih67853minih67853Vem si mou duši (2010) 
My Soul to Take n
minih62802minih62802V síti CIA (2007) [TV minisérie] 
The Company n
minih70274minih70274Odvážní (2011) 
Courageous n
minih15462minih15462Parta houskových knedlíků (1975) 
n
minih86100minih86100Rána pod pás (1981) [TV inscenace] 
Rána pod pás n
minih27828minih27828Lovci čarodějnic (1968) 
Matthew Hopkins: Witchfinder General n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
5   - curil
3   - hvezdyn
3   - pataamat
5   - Agostino
2   - Lienocka22
6   - vojtam
2   - Snura
8   - satyr
3   - fred.appl
5   - Kycky
5   - sylwikk
6   - rosta12
1   - miroslav22
7   - Jarda1744
5   - Pauleto
3   - Raptor150
4   - dmx75
10 - Rico0041
1   - Jira92
4   - trumby

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.29