ohodnotit

Dítě z Maconu

The Baby of Macon

Rok:
1993
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
14.3.1996
„V sedmnáctém století se narodí dítě ženě, která je považována za pannu...“

Celkové hodnocení filmu Dítě z Maconu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2016
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6814minih6814Doznání (1970) 
L'aveu n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n
minih36930minih36930Boj v temnotách (1987) 
Nightmaster n
minih57804minih57804Madame du Barry (1954) 
Madame du Barry n
minih46620minih46620Iron Man (2008) 
Iron Man n
minih51701minih51701Špinavá záležitost (1981) 
Une sale affaire n
minih12328minih12328Město pod mořem (1965) 
The City Under the Sea n
minih30081minih30081Oliviére, Oliviére (1992) 
Olivier, Olivier n
minih102691minih102691Hercules (2014) [2k digital] 
Hercules: The Thracian Wars n
minih28082minih28082Rembrandt (1999) 
Rembrandt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (8)
10 - curil
8   - pataamat
9   - Saara77
4   - MysteryIll
7   - RwlBem
7   - Area
9   - Aguirre
10 - volam

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Jižní Bretaň a její odkryté pů...

09:00 - 09:55

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:25

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.255/0.222