reklama
 
ohodnotit

Dítě z Maconu

The Baby of Macon

Rok:
1993
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
14.3.1996
„V sedmnáctém století se narodí dítě ženě, která je považována za pannu...“

Celkové hodnocení filmu Dítě z Maconu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2016
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59434minih59434Láska má pět písmen (2007) [TV film] 
Love Is a Four Letter Word n
minih9583minih9583Jen pro tvé oči (1981) 
For Your Eyes Only n
minih9693minih9693Jízda na tygru (1961) 
A cavallo della tigre n
minih106880minih106880Jak na ženský (2001) 
Understanding Jane n
minih49568minih49568Strašidelný autobus (2005) 
De griezelbus n
minih49440minih49440Opojení mocí (2006) 
L' Ivresse du pouvoir n
minih65498minih65498Kocour Fritz (1972) 
Fritz The Cat n
minih38610minih38610Paris a Helena (1956) 
Helen Of Troy n
minih65631minih65631Zorn (1994) [TV film] 
n
minih72242minih72242Jeden den (2011) 
One Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (8)
10 - curil
8   - pataamat
9   - Saara77
4   - MysteryIll
7   - RwlBem
7   - Area
9   - Aguirre
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150721
Osobností: 634157
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138460

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračky (2010)

Hračky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.279/0.228