reklama
 
ohodnotit

Dítě z Maconu

The Baby of Macon

Rok:
1993
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
14.3.1996
„V sedmnáctém století se narodí dítě ženě, která je považována za pannu...“

Celkové hodnocení filmu Dítě z Maconu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2016
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49100minih49100Loudilové (2009) 
Fired Up n
minih134373minih134373Antares (2004) 
Antares n
minih4087minih4087Bílý mys (1980) 
Caboblanco n
minih53448minih53448Jiný život (2001) 
Another Life n
minih3066minih3066Angel a sedm koní (1970) 
Haiducii lui Şaptecai n
minih5967minih5967Dej si pohov, kámoši 2 (1995) 
Grumpier Old Men n
minih4707minih4707Bubny (1964) 
Bubny n
minih117551minih117551Pečovatel (2014) 
De Behandeling n
minih49196minih49196Oříšková čokoláda (1978) 
Ciocolată cu alune n
minih29455minih29455Vyvolený (2000) 
Unbreakable n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
10 - curil
8   - pataamat
9   - Saara77
4   - MysteryIll
7   - RwlBem
7   - Area
9   - Aguirre
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.219/0.187