ohodnotit

Dítě Medúzy [TV film]

Medusa's Child

Další název:
Dieťa Medúzy (SK)
Rok:
1997
Délka:
87 minut, 2 díly
„Nákladní letadlo s tikající bombou na palubě právě odstartovalo...“

Celkové hodnocení filmu Dítě Medúzy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2012
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2013
vernom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2012
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2019
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2012
alena11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20448minih20448Tajemství mého úspěchu (1987) 
The Secret of My Succe$s n
minih43062minih43062Krvavá hostina (2006) 
Feast n
minih49229minih49229Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 
Alvin and the Chipmunks II n
minih46052minih46052Pašeráci (1997) 
Deathline n
minih29161minih29161S hlavou v pytli (1984) 
Night Patrol n
minih27604minih27604Cyklón (1996) 
Il ciclone n
minih44619minih44619Elvisovy začátky (2005) [TV film] 
Elvis n
minih48127minih48127Slepá hrůza (2001) [TV film] 
Blind Terror n
minih10020minih10020Kašpárek (1980) 
Le Guignolo n
minih85438minih85438Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (2004) [Video] 
Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
7   - payo1555
6   - Omnibus
5   - oulisna
8   - vernom
9   - respect
10 - Athos
10 - alena11

TV Program

ČT1 - Abeceda hvězd

14:20 - 15:20

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Řím, věčné město

14:25 - 15:20

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

14:00 - 15:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

14:30 - 15:30

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166817
Osobností: 661942
Fotografií: 651329
Plakátů: 313213
Obsahů a biografií: 153764

Poslední komentáře

Místní hrdina (1983)

,,Komedie" s hořkým námětem

Místní hrdina
Britská filmová scéna měla   vždy štěstí na režiséry   i náměty..Zápletka o tom,   jak lze si koupit zátoku i   půdou vypověděla o tom, co   více >

Autor: POlYEKRAN | Hodnocení: 9 / 10

Annabelle 3 (2019)

Annabelle 3
O kapánek lepší než   dvojka, na úrovni "The Nun" a   La Llorona", což jsou   alespoň trochu slušnější   horory z poslední doby, co   jsem více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Tajemství proutěného košíku (197...

Tajemství proutěného košíku
Určitě dobře udělaný   prázdninový seriál pro   děti a mládež. Paní   Zinnerová napsala kvalitní   scénář s propracovanými   postavami a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Život a doba soudce Roye Beana (...

Život a doba soudce Roye Beana
Bohužel nemohu sdílet   nadšení ani vysoká   hodnocení. Komediální   western je věc ošidná a už   párkrát se ukázalo, že   humor s akcí nemusí více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Za svědka půjde počítač (1987) [...

ČT3

Za svědka půjde počítač
ČT3 je kanál vzniklý v   době koronavirové krize   proto, aby se senioři cítili   lépe. Tedy jako v době   normalizace.
A tento zbrusu   nový více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.12/0.11