reklama
 
ohodnotit

Distrikt!

Nyócker!

Země:
Rok:
2004
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
27.10.2005
„Vstup na vlastní riziko! Divoká, animovaná, celovečerní komedie.“

Celkové hodnocení filmu Distrikt!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2012
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2010
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.5.2012
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2011
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2013
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2010
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.9.2010
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2012
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.9.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
catherinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2008
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Jazzbo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11715minih11715M.A.S.H. (1970) 
MASH n
minih32174minih32174Skleněná oblaka (1958) 
Skleněná oblaka n
minih29786minih29786Noční šachová partie (1975) 
Night Moves n
minih17630minih17630Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář (1949) 
Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář n
minih16755minih16755Jak si pejsek s kočičkou dělali dort (1951) 
Jak si pejsek s kočičkou dělali dort n
minih58273minih58273Milý Johne (2010) 
Dear John n
minih55973minih55973Blankytná pohádka (1986) [TV inscenace] 
Blankytná pohádka n
minih24187minih24187Zvětšenina (1966) 
Blowup n
minih75465minih75465Hranaři (2011) 
Hranaři n
minih27115minih27115Past (1999/1) 
Entrapment n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (17)
7   - hvezdyn
7   - Frolíček
6   - Hugin
4   - mat.ilda
8   - vojtam
7   - reby
6   - kahi
6   - Zaplman
6   - rosta12
4   - misoft
5   - red_dragon
2   - mancika.n
6   - miratskyl
8   - Bogy
6   - catherinka
7   - von-kay
5   - Jazzbo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275836
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.141/0.104