reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Digimon I

Digimon

Další název:
Digimon: The Movie
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Digimon I

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.4.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.9.2011
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.8.2007
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.3.2007
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.10.2008
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.8.2007
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.12.2007
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.8.2007
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.10.2012
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.7.2015
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2010
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2011
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2009
Honza95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2008
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.2.2011
Fugas16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2008
Dr.film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.1.2008
Hanichka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.11.2008
Beornottobe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2010
kasias45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29462minih29462Ten nejlepší (2000) 
Men of Honor n
minih32468minih32468Bean1: Úžasná dobrodružství pana Beana (1989) 
The Amazing Adventures Of Mr. Bean 1 n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih25196minih25196Bažanti kontra Dracula (1980) 
Les Charlots contre Dracula n
minih27673minih27673Dívky od Bílé orchideje (1983) [TV film] 
Girls of the White Orchid n
minih42364minih42364Medvědí bratři 2 (2006) 
Brother Bear 2 n
minih7058minih7058Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 
...Più forte ragazzi! n
minih54429minih54429Stockinger (1996) [TV seriál] 
Stockinger n
minih25094minih25094Pravda zabíjí (1999) 
True Crime n
minih31212minih31212Ve jménu Angela (2002) 
Avenging Angelo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
3   - veverka-zr
2   - pataamat
1   - M.A.G.
3   - BinLADIN
1   - Faye
3   - kali.4
2   - Kmotr95
5   - sobmaster
4   - Obivan
2   - Zaplman
2   - SWAT0013
9   - Samanta
3   - RaR
1   - Abika
10 - lisak-18
5   - Tichoslape
10 - DARKEN88
9   - Honza95
10 - kopiha
10 - Fugas16

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

12:20 - 12:40

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141650
Osobností: 606706
Fotografií: 526705
Plakátů: 254013
Obsahů a biografií: 130342

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.192