reklama
 
ohodnotit

Die schwarze Kobra

Další název:
The Black Cobra
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
96 minut, 2630 metrů

Celkové hodnocení filmu Die schwarze Kobra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23354minih23354Marinella (1936) 
Marinella n
minih21265minih21265Trávníkář: Odvrácená strana vesmíru (1996) 
Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace n
minih19253minih19253Smrtonosná zbraň 2 (1989) 
Lethal Weapon 2 n
minih41354minih41354Strážce lvů (1999) 
To Walk with Lions n
minih45018minih45018A co dál (1992) [TV inscenace] 
n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih18449minih18449Sandokan se vrací (1977) 
Tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa! n
minih38300minih38300S láskou, Lilja (2002) 
S ljubovju, Lilja n
minih8215minih8215Heroin (1970) 
La Horse n
minih34022minih34022Moje tlustá řecká svatba (2002) 
My Big Fat Greek Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
10 - michaela11
3   - 10kacka10
9   - opl
3   - Collie
7   - MIGELO26
7   - Status
9   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.066/0.034