';
ohodnotit

Didi na plný plyn

Didi auf vollen Touren

Další název:
Didi drives me crazy
Země:
Rok:
1986
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
10/1988
„Komedie o novopečeném šoférovi, vynalézavém podvodníkovi a sudech s výbušninou.“

Celkové hodnocení filmu Didi na plný plyn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2017
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
Kecka1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2005
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96733minih96733Wonder Woman (2017) 
Wonder Woman n
minih4429minih4429Mám strach (1977) 
Io ho paura n
minih132919minih132919Milada (2017) 
Milada n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n
minih147797minih147797Ztracené město Z (2016) 
The Lost City of Z n
minih27277minih27277Zítra se žením (1998) 
Five Aces n
minih82720minih82720Talisman (2012) 
The Lucky One n
minih12550minih12550Misery nechce zemřít (1990) 
Misery n
minih165387minih165387Štěstí je krásná věc (2020) 
Štěstí je krásná věc n
minih151244minih151244Bratři Kisselovi (2008) [TV film] 
The Two Mr. Kissels n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Didi a pomsta vyděděnců (1985)

 Didi a pomsta vyděděnců (1985)
Didi a pomsta vyděděnců n
Didi und die Rache der Enterbten
Žánr: situační komedie
Země: NSR
Režie: Dieter Hallervorden, Christian Rateuke

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.5 % (11)
3   - curil
7   - Agostino
3   - R.RICKIE
8   - MaKy92z
8   - wrangler
6   - misoft
7   - jakuza29
8   - Indiana.Jo
7   - Tominko
6   - Kecka1
8   - kitpos

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

53 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

ČT2 - Správce země

02:40 - 03:10

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:20 - 03:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

03:05 - 04:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Afričan (1983)

Afričan
Dobrodružný film bez šmrncu   a jiskry. Od poloviny už   opravdu nuda a slepené   scény, které postrádají   smysl a dynamiku děje to   vyloženě více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Kimi (2022)

Kimi
Hitchcockovský motiv   připomínající svou   strukturou především   „Okno do dvora“ (1954), je   impozantní nejen svou   atmosférou v budování více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Válečník (1965)

Válečník
Vzhledem k době vzniku filmu   je třeba zohlednit tehdejší   styl, kterým bylo   přistupováno k interpretaci   historické vizualizace... ale   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 7 / 10

Hořký svět (2022) [TV seriál]

Hořký svět
Jediný díl stačí na to,   aby každý pochopil v jakých   intencích se bude vše   odehrávat. Jde jen o další   z galerie seriálové šmíry   z více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Alone in Berlin (2016)

Alone in Berlin
Tohle je hodně silný   válečný příběh   natočený podle slavného   románu, který se mimochodem   v roce 2004 dočkal i české   dramatizace v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení