ohodnotit

Didi na plný plyn

Didi auf vollen Touren

Další název:
Didi drives me crazy
Země:
Rok:
1986
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
10/1988
„Komedie o novopečeném šoférovi, vynalézavém podvodníkovi a sudech s výbušninou.“

Celkové hodnocení filmu Didi na plný plyn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2017
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
Kecka1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2005
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih96487minih96487La poliziotta fa carriera (1976) 
La poliziotta fa carriera n
minih114448minih114448Žraločí tornádo 2 (2014) [TV film] 
Sharknado 2: The Second One n
minih137258minih137258Megažralok versus Kolossus (2015) [TV film] 
Mega Shark vs. Kolossus n
minih40338minih40338Krvavá sklizeň (2007) 
The Reaping n
minih96779minih96779Mílový běh (2013) 
One Square Mile n
minih27750minih27750Falešná pravda (1999) 
In Her Defense n
minih65952minih65952Sexy tým (2006) 
Cloud 9 n
minih53589minih53589Klára a já (2004) 
Clara et moi n
minih24514minih24514Slnko v sieti (1962) 
Slnko v sieti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 % (11)
3   - curil
7   - Agostino
3   - R.RICKIE
8   - MaKy92z
6   - misoft
7   - jakuza29
8   - wrangler
8   - Indiana.Jo
7   - Tominko
6   - Kecka1
8   - kitpos

TV Program

ČT1 - Grantchester (2014) [TV seriál...

22:05 - 22:55

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Ramesse II.

22:10 - 23:15

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:40 - 23:35

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Cesty k úspěchu (2011) [TV poř...

22:35 - 22:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282999
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Cellular (2004)

Cellular
Thriller jak má být. Má to   spád, rychlost a napětí. A   navíc co vše Nokia v roce   2004 měla pod kapotou.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.676/0.622