ohodnotit

Diagnosa X

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
9.2.1934

Celkové hodnocení filmu Diagnosa X

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.2.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2011
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40731minih40731Restaurace U Prince (2005) [TV inscenace] 
Restaurace U Prince n
minih3203minih3203Arachnofobie (1990) 
Arachnophobia n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih27254minih27254Panna nebo orel (1997) 
American Perfect n
minih6850minih6850Drahá maminko (1981) 
Mommie Dearest n
minih64183minih64183Po bouři (2001) [TV film] 
After the Storm n
minih101724minih101724Vina (2010) 
Blame n
minih71590minih71590Duel (2000) 
Kuet chin chi gam ji din n
minih9320minih9320Jako klíště (1977) 
Julie pot de colle n
minih39071minih39071U jezera (1969) 
U ozera n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Diagnosa X [německá verze] (1933)

 Diagnosa X [německá verze] (1933)
Diagnosa X [německá verze] n
Um ein bisschen Glück
Žánr: melodrama
Země: Československo
Režie: von Lukawieczki

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

56.7 % (6)
6   - curil
1   - Pitryx
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
6   - rosta12
9   - skukum

TV Program

ČT1 - Kuchařská pohotovost (2008) [T...

04:30 - 04:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Žijeme s vírou

04:35 - 04:59

9 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Popelka (2010) [TV film]

03:20 - 04:45

84 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Pohoda u krbu (2019) [TV pořad...

04:30 - 04:59

14 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.368/0.357