reklama
 
ohodnotit

Děti zítřků

Další název:
A zítra přijde den tvé síly, Hodonínská stávka, Děti naděje
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1980

Celkové hodnocení filmu Děti zítřků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.2.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.4.2016
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.6.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96734minih96734Vyplnit prázdnotu (2012) 
Lemale et ha'halal n
minih131129minih131129Marťan (2015/1) 
The Martian n
minih27752minih27752Pivní bratři (1998) 
BASEketball n
minih40675minih40675Její případ (2005) 
North Country n
minih60469minih60469Já, mé druhé já a zase já (2007) [TV film] 
More of Me n
minih54033minih54033Kdo hledá, najde (2007) [TV inscenace] 
n
minih80911minih80911Kronika (2012) 
Chronicle n
minih26800minih26800Tango pre medveďa (1967) 
n
minih13783minih13783Nebezpečné známosti (1988) 
Dangerous Liaisons n
minih47640minih47640Ferda mravenec (1960) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.3 %
1   - curil
4   - Pitryx
5   - Frolíček
6   - satyr
1   - fred.appl
10 - dederon
6   - rosta12
4   - Pauleto

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:25

2 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Bardo hodiny smrti

01:20 - 02:20

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - 10 000 př.n.l. (2008)

01:45 - 03:30

7 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

00:10 - 02:00

102 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272274
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.227