ohodnotit

Děti zítřků

Další název:
A zítra přijde den tvé síly, Hodonínská stávka, Děti naděje
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1980

Celkové hodnocení filmu Děti zítřků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.2.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.4.2016
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.6.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60178minih60178Tygří spáry 4 (1999) 
Tiger Claws III n
minih36358minih36358Ohnivý oceán (2004) 
Hidalgo n
minih45751minih45751Požírač kostí (2007) [TV film] 
Bone Eater n
minih9305minih9305Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) 
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách n
minih5747minih5747Ďábelská brigáda (1968) 
The Devil's Brigade n
minih49460minih49460Bílá tlapka (1994) 
Running free n
minih46455minih46455Uherský magnát (1966) 
Egy magyar nábob n
minih9963minih9963Karate Kid 3 (1989) 
The Karate Kid III n
minih18569minih18569Sedem jednou ranou (1988) 
n
minih45473minih45473Velká Northfieldská loupež (1972) 
The Great Northfield Minnesota Raid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 % (9)
1   - curil
4   - Pitryx
5   - Frolíček
6   - satyr
1   - fred.appl
10 - dederon
4   - biokys
6   - rosta12
4   - Pauleto

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa

11:10 - 11:25

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Kolotoč života (1994) [TV film...

10:25 - 12:30

53 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166882
Osobností: 662146
Fotografií: 651956
Plakátů: 313449
Obsahů a biografií: 153835

Poslední komentáře

Bouřlivé víno (1976)

Bouřlivé víno
Celkem pohodový film o víně   a kšeftech s ním. Je fakt,   že Michal s Katkou k sobě   moc neseděli a taky líbání   na vinici bylo spíše   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 9 / 10

Napravení Jima Valentina (1964) ...

Napravení Jima Valentina
Málo známý komediální   muzikál s hudbou Harryho   Macourka a texty K. M. Walló.   Velká škoda, že písničky   kasaře Jima jsou zpívané   Karlem více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Masaryk (2016)

Masaryk
Tento film je těžké   hodnotit. Podle úhlu pohledu   by se totiž toto hodnocení   muselo dost dramaticky lišit.   Jako filmařina je to dost   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Rambo (1982)

PROCESOR!

Rambo
1982? Tak to by se spousta   filmů-akčních měla teda   stydět…Je vidět, že se   podílel i na scénáři a to   ho nasměrovalo k další   hvězdné kariéře…

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Peklo v Pacifiku (1968)

???

Peklo v Pacifiku
2 rec: "Oba uživatelé přede   mnou už zde napsali"

podle   datumu jsi psal prvni, tak   jsou dv,,, vlastne dnes uz je   jen jedna moznost, ti dva více >

Autor: Scifista | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.273/0.262