ohodnotit

Detektiv

Détective

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
95 minut
„Godardova černá vize o moci násilí a peněz.“

Celkové hodnocení filmu Detektiv

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.1.2018
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.10.2017
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115500minih115500Osudné vzpomínky (1992) [TV film] 
Fatal Memories n
minih7127minih7127Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 
12 Angry Men n
minih16314minih16314Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986) 
Police Academy 3: Back in Training n
minih35509minih35509Eskymačce je zima (1983) 
Eszkimó asszony fázik n
minih116668minih116668Tři bratři (2014) [2k digital] 
Tři bratři n
minih49229minih49229Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 
Alvin and the Chipmunks II n
minih18743minih18743Seznam Adriana Messengera (1963) 
The List of Adrian Messenger n
minih147529minih147529Adidas versus Puma (2016) [TV film] 
Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma n
minih28914minih28914Žízeň po životě (1956) 
Lust for Life n
minih8546minih8546Hoří, má panenko! (1967) 
Hoří, má panenko! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
8   - curil
9   - cicis
8   - pataamat
8   - Bara.40
9   - melakara
2   - miroslav22
4   - K882
10 - phorsky1
8   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165584
Osobností: 660269
Fotografií: 640170
Plakátů: 308418
Obsahů a biografií: 151911

Poslední komentáře

Potulné pohádkové divadlo I. (19...

Potulné pohádkové divadlo I.
 
Tak pan Kopecký jako baba   Jaga bude pro mne   nezapomenutelný. I celkově   je to stejná pecka jako   předcházející díl.   Škoda, že je více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Metropolis (1927)

Metropolis
Co napsat. Skvělí herci,   dynamický děj, velmi dobré   stavby. Občas se nám to   svalí do hluchoty, ale ne moc   často. Některé scény by   měly být zapsány za uši   novodobým filmařům.  
  

 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Svět bez masky (1934)

Svět bez masky
Ani náznak vizuálního   sci-fi, takže jde jen o ten   vynález televize. Snímek je   to nudný, a pár rvaček to   nezachránilo. Jako SF   nestojí za pozornost.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Tajuplný ostrov (1929)

Tajuplný ostrov
Mne neustále pletlo   oblečení těch lidiček a   stále jsem měl dojem, že   hledím na ruský film.   Kombinace mluvené a němé   verze mně vůbec více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pollock (2000)

Pollock
Povedený autorský projekt   herce Eda Harrise. Kromě   hlavní role film produkoval a   střihl si v něm i svůj   režijní debut. Velmi dobře   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.285