reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Děsný výlet

Tripfall

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Děsný výlet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47804minih47804Eddie a Tru (2002) [TV film] 
Tru Confessions n
minih31990minih31990Vzhůru nohama (2001) 
Head Over Heels n
minih27914minih27914Burani ve městě (1999) 
The Out-of-Towners n
minih50877minih50877Bernard a Doris (2007) 
Bernard and Doris n
minih56087minih56087Playboy z prváku (2004) 
Home of Phobia / Freshman Orientation n
minih54935minih54935Kuťásek a Kutilka na horách (1957) 
n
minih55760minih55760Dluhy Hany Zagorové (1981) [TV pořad] 
Dluhy Hany Zagorové n
minih32865minih32865Kill Bill (2003) 
Kill Bill n
minih50810minih50810Adresa neznámá (2008) [TV seriál] 
Adresse Inconnue n
minih47434minih47434Seržant Pepper (2004) 
Sergeant Pepper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
3   - pataamat
5   - Agostino
6   - satyr
8   - dederon
10 - Gremmie
4   - glacer

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.435