reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Denunciant

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.4.2008
Wilbur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58653minih58653Zlatý slavík 1979 (1980) [TV pořad] 
Zlatý slavík 1979 n
minih128103minih128103Kuků (2012) [TV seriál] 
Cuckoo n
minih11356minih11356Letadla, vlaky a automobily (1987) 
Planes, Trains & Automobiles n
minih8184minih8184Hennessy (1975) 
Hennessy n
minih43511minih43511Dům III (1989) 
House III: The Horror Show n
minih75202minih75202Bílý Elephant (2011) 
Elephant White n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih8296minih8296Hlava rodiny (1991) 
Father of the Bride n
minih56031minih56031Město žen (2009) [TV seriál] 
Cougar Town n
minih57291minih57291Zdrojový kód (2011) 
Source Code n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
8   - curil
7   - Veronika42
7   - hvezdyn
8   - pataamat
6   - Frolíček
7   - Edward52
6   - mat.ilda
3   - fred.appl
10 - caligari
7   - zepo
6   - rosta12
8   - scareface6
10 - fidelio
5   - Kloby
6   - Wilbur
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.463/0.442