Den naruby (2009)

Den naruby (Opposite Day)
55 %
 
 

Opposite Day

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„Přeji si, aby děti vládly světu.“
Sourozenci Sammy (Billy Unger) a Carla (Ariel Winter) jsou velmi zklamáni, když je jejich věčně pracující rodiče pošlou na prázdniny na horskou chatu s babičkou a dědou. Mezitím ve městě tým vědců (vedený Frenchem Stewartem) zachytí mocnou formulku, která způsobí, že se dospělí začnou chovat jako děti a děti naopak jako dospělí. Vše se stane právě v okamžiku, kdy Sammy na horské chatě vyřkne přání, aby děti vládly světu. Když se vrátí Carla a Sammy zpět domů, zjistí, že jejich táta Robert (Pauly Shore), máma Denise (Colleen Crabtree) a všichni ostatní rodiče se chovají jako děti, zatímco jejich kamarádi řídí město.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing

režie:
R. Michael Givens
 
 
hraje:
Billy Unger (Sammy Benson), Ariel Winter (Carla Benson), Pauly Shore (Robert Benson), Colleen Crabtree (Denise Benson), Dylan Cash (Chaz), Dick Van Patten (Jack Benson), Renée Taylor (Martha Benson), French Stewart (Godfrey), Kristen Combs (Sue), Rico Rodriguez (Kid Janitor), Nadji Jeter (Jasper), Casey Margolis (Alexia), Ryan Hahto (dětský policajt), Will Shadley (dětský sekuriťák), Christian Pikes (dětský sekuriťák), Cymphonique Miller (Dítě soudce Foggertyho), Catherine McDonough, Bridger Palmer (ochranka)
 
 
scénář:
Max Botkin
 
 
kamera:
R. Michael Givens
 
 
hudba:
Misha Segal
 
 
kostýmy:
Laura Galli
 
 
střih:
Jonathan Cates
 
 
zvuk:
Patrick Giraudi (supervize)
 
 
dabing:
Jakub Nemčok (Sammy Benson), Klára Nováková (Carla Bensonová), Ludvík Král (Robert Benson), Petra Hanžlíková-Tišnovská (Denisa Bensonová), Libor Terš (Godfrey), Jiří Prager (Jack Benson), Hana Talpová (Martha Bensonová), David Štěpán (Chaz)
 
 
zvláštní efekty:
Jefferson Wagner
 
 
koordinátor kaskadérů:
Cole S. McKay
 
 
vizuální efekty:
Anthony Riazzi (supervize)
 
 
výprava:
Jonathan A. Carlson
 
 
producent:
Jamee Natella, Steven Paul
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.