reklama
 
ohodnotit

Den delfína

The Day of the Dolphin

Další název:
Deň delfína
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Den delfína

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2005
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2007
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2016
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2011
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Puhdys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41036minih41036Letní pohádka (1984) [TV inscenace] 
Letní pohádka n
minih70051minih70051Severní most (1981) 
Le Pont du Nord n
minih46343minih46343Dastardly a Muttley (1969) [TV seriál] 
Dastardly and Muttley in Their Flying Machines n
minih24861minih24861Zuřivý reportér (1987) 
Zuřivý reportér n
minih47143minih47143Neuvěřitelný život rockera Coxe (2007) 
Walk Hard: The Dewey Cox Story n
minih7931minih7931Goldfinger (1964) 
Goldfinger n
minih54322minih54322Silvestr svobodného pána (1979) [TV inscenace] 
Silvestr svobodného pána n
minih140926minih140926Severní pól: Na Vánoce otvíráme (2015) [TV film] 
Northpole: Open for Christmas n
minih28394minih28394Fantom Paříže (2001) 
Vidocq n
minih34026minih34026Quo vadis? (2001) 
Quo vadis? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.5 % (19)
8   - curil
7   - pataamat
5   - Snura
8   - Charlie35
7   - Faye
6   - whack
6   - Strength
10 - dederon
9   - oulisna
1   - miroslav22
7   - Johnny1
8   - michaldoko
8   - miratskyl
7   - ceskytulak
8   - fidelio
7   - dmx75
6   - yuyka
6   - pan_opicka
10 - Puhdys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150721
Osobností: 634157
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138460

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračky (2010)

Hračky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.285/0.246