reklama
 
ohodnotit

Den cvoka

Dzień świra

Další název:
The Day of the Freak; Den magora
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Den cvoka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2014
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2007
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2015
jajsempravabobika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2015
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2011
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2008
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2008
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.7.2010
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37054minih37054Ach, ty ženy (2003) 
Hope Springs n
minih53979minih53979Od baru k baru 2 (2008) 
Cruising Bar 2 n
minih32474minih32474Mlhy Avalonu (2001) [TV film] 
The Mists of Avalon n
minih18417minih18417Sama na lásku (1996) [TV film] 
For Love Alone: The Ivana Trump Story n
minih29892minih29892Hluboko v lesích (1999) 
Promenons-nous dans les bois n
minih33543minih33543Láska na grilu (2001) 
Halbe Treppe n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih45000minih45000Děti noci (2008) 
Děti noci n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih50839minih50839Pan North (1988) 
Mr. North n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.7 % (14)
8   - pataamat
6   - mat.ilda
8   - Mlapiska
9   - karlosphon
10 - Faye
6   - Andrejevna
8   - Kycky
7   - jajsemprav
7   - kahi
7   - LucyStar
10 - Gucia
7   - leopard60
10 - Plak
10 - ib777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.107