reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Démantový déšť [TV inscenace]

Rok:
1990
Délka:
49 minut
„Romantická pohádka o malém Kristiánovi a dívence Elke, kteří bojují s mocným pánem ohně.“

Celkové hodnocení filmu Démantový déšť

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2009
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2015
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2017
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2007
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2015
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37498minih37498Masakr na střední škole (2002) 
Detention n
minih83300minih83300Můj vysvlečenej deník (2012) [2k digital] 
Můj vysvlečenej deník n
minih18907minih18907Skateboard Kid (1993) 
n
minih13657minih13657Návrat Růžového pantera (1975) 
The Return of the Pink Panther n
minih6364minih6364Dívčí válka (1991) [TV film] 
n
minih6658minih6658Doktor Popaul (1972) 
Docteur Popaul n
minih37490minih37490Gladiátorky (2004) 
Gladiatress n
minih40609minih40609Dračí doupě 2 (2005) 
Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God n
minih77459minih77459Chrám zatracených (2009) [TV film] 
Hellhounds n
minih50028minih50028Cadillac Records (2008) 
Cadillac Records n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 %
6   - curil
4   - Faye
6   - satyr
4   - geron
5   - mrakoslap
6   - Pauleto
5   - Krikri
10 - žižalka
10 - Hruštička
5   - termit

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

3 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.92/0.897