reklama
 
ohodnotit

Délka polibku devadesát

Další název:
Děti, děti, děti; Polibek dlouhý devadesát; Kissing-Time Ninety
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
9.7.1965
„Film o zaručeně prvních československých paterčatech a jiných věcech, které se nikdy netsly.“

Celkové hodnocení filmu Délka polibku devadesát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.8.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.8.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2010
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
Starsina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15991minih15991Pobřeží snů (1992) 
Miracle Beach n
minih21216minih21216Touha Sherlocka Holmese (1971) 
Touha Sherlocka Holmese n
minih48097minih48097Profesor (2000) 
Le Prof n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih27328minih27328Drákula (1992) 
Dracula n
minih16438minih16438Portrét dámy (1996) 
The Portrait of a Lady n
minih59621minih59621Temné stíny (2007) 
Spiral n
minih79905minih79905Rock of Ages (2012) 
Rock of Ages n
minih147082minih147082Mlžení (2015) 
A Patch of Fog n
minih80230minih80230Shun Li a Básník (2011) [DVD kinodistribuce] 
Io sono Li n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 % (15)
5   - argenson
5   - curil
4   - Erkul
1   - Hortensie
6   - Misantrop
3   - Snura
5   - melakara
5   - MaKy92z
7   - zepo
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Henry2222
4   - POMAJZ
10 - Gremmie
1   - Starsina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.289/0.249