reklama
 
ohodnotit

Délka polibku devadesát

Další název:
Děti, děti, děti; Polibek dlouhý devadesát; Kissing-Time Ninety
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
9.7.1965
„Film o zaručeně prvních československých paterčatech a jiných věcech, které se nikdy netsly.“

Celkové hodnocení filmu Délka polibku devadesát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.8.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.8.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2010
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
Starsina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35912minih35912Nebe, peklo, ráj (1991) [TV film] 
n
minih27692minih27692Nebeská stvoření (1994) 
Heavenly Creatures n
minih53032minih53032Teorie chaosu (2008) 
Chaos Theory n
minih23837minih23837Zkouška lásky (1980) 
Došlo doba da se ljubav proba n
minih7100minih7100Dva tygři (1966) 
Dva tygři n
minih51379minih51379Skrytá kamera (2007) [TV film] 
Hidden Camera n
minih12293minih12293Měsíc nad Paradorem (1988) 
Moon Over Parador n
minih104344minih104344Pohádka z větrného lesa (1976) [TV inscenace] 
Pohádka z větrného lesa n
minih36087minih36087Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban n
minih55039minih55039Zlatý copánek (1988) [TV inscenace] 
Zlatý copánek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
5   - argenson
5   - curil
4   - Erkul
1   - Hortensie
6   - Misantrop
3   - Snura
5   - melakara
5   - MaKy92z
7   - zepo
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Henry2222
4   - POMAJZ
10 - Gremmie
1   - Starsina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619580
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133618

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.46/0.423