reklama
 
ohodnotit

Dekameron II.

Decameron II.

Další název:
Decameron n° 2 - Le altre novelle del Boccaccio
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Dekameron II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2008
janasatanova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6178minih6178Děvčata, nedejte se ! (1937) 
n
minih24211minih24211Zvoník u Matky Boží (1997) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih23348minih23348Z džungle do džungle (1997) 
Jungle 2 Jungle n
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n
minih41247minih41247Marco Polo: Návrat do Xanadu (2001) 
Marco Polo: Return to Xanadu n
minih36781minih36781Hodiny před smrtí (1994) 
Reflections on a Crime n
minih27586minih27586Začalo to jedné žhavé noci (2001) 
One Night at McCool's n
minih26494minih26494Canterburské povídky (1971) 
I racconti di canterbury n
minih66717minih66717Černé ticho (1998) 
Black Silence n
minih72894minih72894Velký sen (2010) 
Der ganz große Traum n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - curil
8   - Rene1
9   - fred.appl
8   - Klapka
9   - phorsky1
9   - jambroz58
7   - Bogy
9   - volam
10 - janasatano
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145761
Osobností: 619584
Fotografií: 545762
Plakátů: 260909
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.44/0.404