reklama
 
ohodnotit

Dekameron II.

Decameron II.

Další název:
Decameron n° 2 - Le altre novelle del Boccaccio
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Dekameron II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2008
janasatanova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4489minih4489Boss (1996) 
Mulholland Falls n
minih115559minih115559Beatles (2008) [Video] 
The Beatles Explosion n
minih5137minih5137Císařův slavík (1948) 
Císařův slavík n
minih54627minih54627Max a maxipříšerky (2009) 
Where The Wild Things Are n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n
minih71056minih71056Muž, který snil o dítěti (2006) 
L'homme qui rêvait d'un enfant n
minih79549minih79549Příběh Mitche Snydera (1986) [TV film] 
Samaritan: The Mitch Snyder Story n
minih124259minih124259Nečekané dědictví (2011) [TV film] 
Die Geerbte Familie n
minih15318minih15318Pan Chůva neboli osobní strážce (1992) 
Mr. Nanny n
minih15459minih15459Parohy (1947) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (9)
9   - curil
8   - Rene1
9   - fred.appl
8   - Klapka
9   - phorsky1
9   - jambroz58
7   - Bogy
9   - volam
10 - janasatano
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.274/0.233