reklama
 
ohodnotit

Dekalog X. [TV film]

Dekalog, dziesiec

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog X.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2010
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51322minih51322Víno roku (2008) 
Bottle Shock n
minih114797minih114797Životní šance (2013) [2k digital] 
One Chance n
minih18506minih18506Sbohem, lásko (1998) 
Goodbye Lover n
minih26699minih26699Prípad Barnabáš Kos (1964) 
n
minih16141minih16141Pohled do očí (1961) 
Pohled do očí n
minih7631minih7631Figurina (1987) 
The Mannequin n
minih29465minih29465Darebáčci (2000) 
Small Time Crooks n
minih76203minih76203Vánoční duch (2010) [TV film] 
Christmas Cupid n
minih47921minih47921Svítání (2009) 
Daybreakers n
minih59537minih59537Sázkaři (2003) 
Bookies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
9   - curil
8   - Faye
4   - R.RICKIE
8   - fingon
10 - Johnny1
8   - kmara
8   - Extraktor
9   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.321/0.287