reklama
 
ohodnotit

Dekalog X. [TV film]

Dekalog, dziesiec

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog X.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18985minih18985Sladké hry minulého léta (1969) [TV film] 
Sladké hry minulého léta n
minih56818minih56818Morganovi (2009) 
Did You Hear About the Morgans? n
minih19517minih19517Správná rodina (1996) [TV film] 
An Unexpected Family n
minih13124minih13124Muž jménem La Mancha (1972) 
Man of La Mancha n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih42251minih42251Někdo schází u stolu (1988) [TV film] 
Někdo schází u stolu n
minih15774minih15774Phar Lap (1983) 
Phar Lap n
minih70199minih70199Tchyně a uzený (2011) [TV film] 
n
minih44405minih44405Vášeň a cit (2007) 
Becoming Jane n
minih75143minih75143Velký třesk (2011) 
The Big Bang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 % (9)
9   - curil
8   - Faye
4   - R.RICKIE
8   - fingon
8   - kmara
10 - Johnny1
8   - Extraktor
9   - skaver
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluj mě

01:30 - 02:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

20 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:00 - 02:05

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575765
Plakátů: 273862
Obsahů a biografií: 139043

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.264