ohodnotit

Dekalog VII. [TV film]

Dekalog, siedem

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VII.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2018
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih2526minih2526Action Jackson (1988) 
Action Jackson n
minih25953minih25953Orlie pierko (1971) 
Orlie pierko n
minih86169minih86169Elysium (2013) 
Elysium n
minih2550minih2550Adelheid (1969) 
Adelheid n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n
minih8323minih8323Hledám dům holubí (1985) 
Hledám dům holubí n
minih41877minih41877Asterix a Olympijské hry (2008) 
Astérix aux jeux Olympiques n
minih80714minih80714Z popelnice do lednice (2011) 
Taste the waste n
minih6129minih6129Detektiv Shaft (1971) 
Shaft n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
8   - Faye
10 - cerfik
4   - R.RICKIE
8   - kmara
8   - fingon
10 - Johnny1
9   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168155
Osobností: 664755
Fotografií: 658970
Plakátů: 316628
Obsahů a biografií: 154900

Poslední komentáře

Půlnoční expres (1978)

Půlnoční expres
To byla hodně drsná   podívaná! Hned od začátku   mě to vtáhlo a to jsem si to   původně pustila jen jako   nějakou kulisu na spaní   (vzhledem více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 10 / 10

Nejkrásnější den (2016)

Hloupý obšleh

Nejkrásnější den
Je to jen velmi nešikovná a   trapná kopie filmu zcela   jiného a výborného. Němci   nikdy neuměli točit filmy a   tenhle příšerný obšleh   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Císařovna a bojovníci (2008)

Císařovna a bojovníci
Jedná se o další filmový   zářez do filmové řady   historicko-válečného opusů   s pevným příběhem,   úžasnými kostýmy a hlavně   s množstevními více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Setkání v Praze, s vraždou (2008...

Setkání v Praze, s vraždou
Tenhle televizní krimi film   je úplně tragický.   Zápletka je víc než za   vlasy přitažená a   počínání téměř všech   postav je zcela více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Karneval duší (1962)

Karneval duší
Nízkorozpočtová kultovní   hororová klasika svého času   udávající směr a dodnes je   u mnohých snímků znatelný   vliv. Příběh je   jednodušší více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení