ohodnotit

Dekalog VII. [TV film]

Dekalog, siedem

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VII.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2018
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15182minih15182Osvobození Prahy (1976) 
n
minih53729minih53729Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (2003) [TV seriál] 
Alarm für Cobra 11 - Einsatz für Team 2 n
minih43952minih43952Mluvící hlavy (1980) 
Gadajace glowy n
minih41810minih41810Den D (2004) [TV film] 
D-Day 6.6.1944 n
minih28141minih28141Krása divokých koní (2000) 
All the Pretty Horses n
minih139558minih139558Děda je lotr (2016) 
Dirty Grandpa n
minih43368minih43368Stopy krve (2006) 
Blood Trails n
minih43950minih43950Zedník (1973) 
Murarz n
minih13444minih13444Nadine (1987) 
Nadine n
minih37354minih37354Zrození Evy (2001) 
Eve n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
8   - Faye
10 - cerfik
4   - R.RICKIE
8   - fingon
8   - kmara
10 - Johnny1
9   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153401
Osobností: 638034
Fotografií: 583947
Plakátů: 277305
Obsahů a biografií: 140664

Poslední komentáře

Sicario 2: Soldado (2018)

Ano-ale s vyhradami...

Sicario 2: Soldado
Pokracovanie prekvapujuceho   hitu z r.2015,v ktorom   excelovala dvojica Del   Toro-Brolin ma trhliny.Scenar   je chaoticky a je velmi tazke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

The Domestics (2018)

The Domestics
Docela ucházející post-apo,   thriller který má sice   pomalejší rychlost, ale   sympatickou ústřední   dvojci, také masky i triky   ujdou. více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tři muži ve člunu (1956)

50. léta měla své kouzlo

Tři muži ve člunu
A tak jeden z kladů této   nepříliš povedené adaptace   je pokus o zachycení reálií   a doby "staré dobré Anglie"   konce 19. století. Druhým   více >

Autor: falm | Hodnocení: 5 / 10

Zámecká zrůda (1995)

Zámecká zrůda
Místy až nechtěně komický   horor. Zrůda měla opravdu   zrůdnou masku (ze strany   maskérů), herecké výkony   stály za prd. Snad jediný,   kdo tam uměl hrát, byl   Combs.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Záhada Blair Witch (1999)

Záhada Blair Witch
Poprvé jsem film viděl asi v   jedenácti letech a   samozřejmě jsem tomu   věřil. Postupem času jsem   však zjistil, jak to bylo.   Každopádně je to první   film svého druhu a řekl bych   dost povedený.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.186/0.156