reklama
 
ohodnotit

Dekalog IX [TV film]

Dekalog, dziewiec

Další název:
Dekalog 9
Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
58 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog IX

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33341minih33341Lilo a Stitch (2002) 
Lilo & Stitch n
minih41455minih41455Latter Days (2003) 
Latter Days n
minih42916minih42916300: Bitva u Thermopyl (2007) 
300 n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n
minih22996minih22996Vtáčkovia, siroty a blázni (1969) 
Les oiseaux, les orphelins et les fous n
minih51420minih51420Přímý kontakt (2009) 
Direct Contact n
minih42482minih42482May Day (2000) 
Intrepid n
minih17467minih17467Případný sňatek možný (1976) 
Cours après moi que je t'attrape n
minih51581minih51581Druhá světová válka (Holocaust – Odhalené koncentrační tábory) – 17. díl (2009) 
Holocausto – Los campos de concentración al descubierto n
minih39520minih39520Zvláštní případ (1971) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
8   - Faye
4   - R.RICKIE
8   - fingon
10 - Johnny1
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151306
Osobností: 635404
Fotografií: 575953
Plakátů: 274004
Obsahů a biografií: 139074

Poslední komentáře

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $93,182,579║Tržby   Celosvetovo $113,563,891▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Na to, že to z první vypadá   jak pubertální filmová   slátanina, kterou budete   chtít po pár minutách   vypnout, kvůli přihlouplému   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Strachu musíte čelit,   protože pokud budete jen   utíkat, nakonec si vás   najde, nakonec si vás TO   najde. .. Stophen King je   úžasný více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Hodně těsné tři hvězdy   (ČSFD), protože tento   snímek je velká   fanouškovská vydíračka,   kde hlavním tahákem je   Dwayne Johnson. .. Ale více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 5 / 10

Diagnóza: Šampión (2015)

Diagnóza: Šampión
Film, který není ani tak o   NFL, nýbrž o CTE. A co to je   za sport, ten CTE? No to není   sport, ale poškození mozku,   které je nevratné a   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.135