ohodnotit

Dekalog II. [TV film]

Dekalog, dwa

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2018
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10689minih10689Král komedie (1982) 
The King of Comedy n
minih39095minih39095Uvnitř tančím (2004) 
Inside I'm Dancing n
minih30383minih30383Ali (2001) 
Ali n
minih41484minih41484Nemocnice na pokraji zkázy (1999) [TV seriál] 
n
minih25762minih25762Vypůjčený táta (1995) [TV film] 
Just Like Dad n
minih36427minih36427Ranč U Zelené sedmy II (2000) [TV seriál] 
Ranč U Zelené sedmy II n
minih11706minih11706Lyžařská hlídka (1990) 
Ski Patrol n
minih19434minih19434Spáč (1973) 
Sleeper n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih10205minih10205Keoma (1976) 
Keoma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (12)
9   - Justik66
7   - Faye
8   - cerfik
8   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - fingon
9   - kmara
10 - Johnny1
9   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.12