reklama
 
ohodnotit

Dekalog II. [TV film]

Dekalog, dwa

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2018
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13981minih13981Nenápadný půvab buržoazie (1972) 
Le charme discret de la bourgeoisie n
minih39754minih39754Čtyři bratři (2005) 
Four Brothers n
minih43059minih43059Fontána (2006) 
The Fountain n
minih16699minih16699Potkal jsem ho v zoo (1994) 
n
minih34043minih34043Riddick: Kronika temna (2004) 
The Chronicles of Riddick n
minih48464minih48464Cry-Baby (1990) 
Cry-Baby n
minih41238minih41238Tsotsi (2005) 
Tsotsi n
minih24606minih24606Prodaná nevěsta (1975) 
n
minih45552minih45552Speed Racer (2008) 
Speed Racer n
minih47826minih47826Appaloosa (2008) 
Appaloosa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (12)
9   - Justik66
7   - Faye
8   - cerfik
8   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - fingon
9   - kmara
10 - Johnny1
9   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Táto, mámo, pojďte si hrát! (1...

06:00 - 06:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - My jsme ta mluvící zvířata

06:05 - 06:30

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Oggy a škodíci (1998) [TV seri...

06:05 - 06:20

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:35 - 06:25

153 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.146/0.114