ohodnotit

Dekalog II. [TV film]

Dekalog, dwa

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
57 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2018
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16100minih16100Podvodníci z New Jersey (1994) 
Clerks n
minih7653minih7653Firma (1993) 
The Firm n
minih9564minih9564Jen aby to byla holčička (1986) 
Speriamo che sia femmina n
minih41097minih41097Zapomenuté tváře (1994) [TV film] 
n
minih17254minih17254Předtucha (1947) 
n
minih138138minih138138Zvláštní znamení touha (2015) [TV cyklus] 
n
minih118881minih118881Trabantem až na konec světa (2014) [DVD kinodistribuce] 
Trabantem až na konec světa n
minih33971minih33971Van Helsing (2004) 
Van Helsing n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih39085minih39085Na stojáka (2004) [TV pořad] 
Na stojáka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (12)
9   - Justik66
7   - Faye
8   - cerfik
8   - davidek
5   - R.RICKIE
9   - kmara
8   - fingon
10 - Johnny1
9   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168155
Osobností: 664755
Fotografií: 658970
Plakátů: 316628
Obsahů a biografií: 154900

Poslední komentáře

Půlnoční expres (1978)

Půlnoční expres
To byla hodně drsná   podívaná! Hned od začátku   mě to vtáhlo a to jsem si to   původně pustila jen jako   nějakou kulisu na spaní   (vzhledem více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 10 / 10

Nejkrásnější den (2016)

Hloupý obšleh

Nejkrásnější den
Je to jen velmi nešikovná a   trapná kopie filmu zcela   jiného a výborného. Němci   nikdy neuměli točit filmy a   tenhle příšerný obšleh   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Císařovna a bojovníci (2008)

Císařovna a bojovníci
Jedná se o další filmový   zářez do filmové řady   historicko-válečného opusů   s pevným příběhem,   úžasnými kostýmy a hlavně   s množstevními více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Setkání v Praze, s vraždou (2008...

Setkání v Praze, s vraždou
Tenhle televizní krimi film   je úplně tragický.   Zápletka je víc než za   vlasy přitažená a   počínání téměř všech   postav je zcela více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Karneval duší (1962)

Karneval duší
Nízkorozpočtová kultovní   hororová klasika svého času   udávající směr a dodnes je   u mnohých snímků znatelný   vliv. Příběh je   jednodušší více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení