reklama
 
ohodnotit

Dekalog I. [TV film]

Dekalog, jeden

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
53 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog I.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2008
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2012
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2017
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34009minih34009Šestý batalion (2005) 
The Great Raid n
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n
minih27546minih27546Svéráz národního rybolovu (1998) 
0sobennosti nacionalnoj rybalki n
minih37543minih37543Míša Kulička (1973) [TV seriál] 
Míša Kulička n
minih43183minih43183Dr. House (2004) [TV seriál] 
House M.D. n
minih47257minih47257Ils (2006) 
Ils n
minih34709minih34709Líbejte se, s kým je libo (2002) 
Embrassez qui vous voudres n
minih17216minih17216Přání smrti 2 (1981) 
Death Wish II n
minih3132minih3132Annie Hallová (1977) 
Annie Hall n
minih46652minih46652Chaplin lepičem tapet (1915) 
Work n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 % (13)
8   - Justik66
8   - Faye
9   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - fingon
8   - kmara
10 - Johnny1
8   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
8   - vejt
8   - Virginiaa
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Horákovi (2006) [TV seriál]

12:30 - 13:25

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Úsměvy Valašského Slavína

13:00 - 13:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273868
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.156/0.117