';
ohodnotit

Dekalog I. [TV film]

Dekalog, jeden

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
53 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog I.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.3% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2018
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2008
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2012
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2017
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n
minih27862minih27862Šeherezáda a gentleman (1990) 
Les 1001 nuits n
minih43636minih43636Francouzův syn (1999) 
Le Fils du Français n
minih25543minih25543Princ egyptský (1998) 
The Prince of Egypt n
minih31779minih31779Eldorádo (2000) 
The Road to El Dorado n
minih35577minih35577K princeznám se nečuchá (1965) 
K princeznám se nečuchá n
minih42796minih42796Sandokan (1976) [TV seriál] 
Sandokan n
minih127037minih127037Schmitke (2014) 
Schmitke n
minih3669minih3669Baterie nejsou v ceně (1987) 
*batteries not included n
minih17779minih17779Relic (1996) 
The Relic n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.3 % (14)
8   - Justik66
8   - Faye
8   - cerfik
9   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - kmara
8   - fingon
10 - Johnny1
8   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
8   - vejt
8   - Virginiaa
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183578
Osobností: 688002
Fotografií: 735610
Plakátů: 354455
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Případ dvou sester (2019) [TV fi...

Případ dvou sester
A nedám si říct a nedám!   Zkusil jsem další díl   Případů, tentokrát dvou   sester. Je to špatný,   herecky hodně slabý, Karel   Dobrý více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení