reklama
 
ohodnotit

Dekalog I. [TV film]

Dekalog, jeden

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
53 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog I.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2008
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2012
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2017
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45180minih45180Clementine (2004) 
Clementine n
minih43718minih43718Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál] 
CSI: Crime Scene Investigation n
minih28152minih28152Dinosaurus (2000) 
Dinosaur n
minih25467minih25467Jackie Brownová (1997) 
Jackie Brown n
minih57793minih57793Never Cry Werewolf (2008) 
Never Cry Werewolf n
minih31552minih31552Annie Lenox - Diva (1992) 
Annie Lenox - Diva n
minih38560minih38560Maska Junior (2005) 
Son of the Mask n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih48198minih48198Proboha! (2008) 
Religulous n
minih23668minih23668Velký závod (1981) 
The Cannonball Run n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 %
8   - Justik66
8   - Faye
9   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - fingon
10 - Johnny1
8   - kmara
8   - Archer
8   - Extraktor
8   - skaver
8   - vejt
8   - Virginiaa
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

29 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.149/0.111