Duben
ohodnotit

Dedication

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
95 minut
„Každou vteřinu píšeme svůj vlastní příběh.“

Obsah filmu Dedication

 
Henry Roth je fanatický mrzoutský autor knížek pro děti. Jeho jediný přítel Rudy zemře, po spolupráci na velmi úspěšné knize "Marty, the Beaver". Henry je pod tlakem, aby napsal další pokračování. Jeho vydavatel Arthur Planck nutí, ke spolupráci na ilustracích chudou, milencem opuštěnou umělkyni Lucy Reilly. Tu hledá její bývalý přítel Jeremy, aby s jí omluvil za to, že ji před dvěma lety opustil.
Henry a Lucy se zavřou v domě na pobřeží, aby pracovali na finální podobě knihy. Rozkvete mezi nimi láska, nebo je Henry jen malá překážka ve vztahu Lucy a Jeremyho? Rudyho hlas ze záhrobí Henrymu napoví.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dedication >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2012
Dedication
Důvod, proč jsem si tenhle film pouštěla byl   jasný - Mandy Moore. Ani nic zvláštního jsem   od filmu nečekala, nakonec jsem zjistila, že   film byl překvapením. Takže příběh je tak   nějak obyčejný a musím souhlasit je to   příběh, který napsal sám život, film si na   nic nehraje a tím, že tohle dělá stoupá na   hodnotě. Všechno plyne tak hrozně přirozeně a   skutečně. Během několika minut jsem zjistila,   že zde hraje Billy Crudup, kterého jsem nedávno   viděla v Kráse na scéně a to poprvé, kde si   mě naprosto získal a zde tomu nebylo jinak,   protože Billy zde naprosto oslňuje svým   talentem. Ve filmu byla skvělá hudba a musím   říct, že Justin Theroux jako režisér opravdu   překvapil.Co se týče dalších postav jako byl   Rudy v podání Toma Wilkinsona to byla prostě   skvělá volba, víc není potřeba dodávat. Já   byla velmi spokojená a rozhodně se za čas k   filmu vrátím.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2011
Takový pohodový film. Chvílemi se budete   možná nudit, ale zase se mi líbí, že je to   příběh ze života. Sympatický snímek.


Hodnocení:n12345678910
Dedication (2007)Dedication (2007)Dedication (2007)Dedication (2007)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10