ohodnotit

Deathstalker II - Souboj titánů

Deathstalker II

Další název:
Deathstalker II - Duel Titánů; Deathstalker II: Duel of the Titans
Rok:
1987
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Deathstalker II - Souboj titánů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2016
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
Orin002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.8.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9665minih9665Jimmy Hollywood (1994) 
Jimmy Hollywood n
minih49566minih49566Jackass (2000) [TV seriál] 
n
minih12565minih12565Nezvěstní boji 3 (1988) 
Braddock: Missing in Action III n
minih57932minih57932Herkules 3D (2009) 
Little Hercules in 3D n
minih49623minih49623All Saints (1998) [TV seriál] 
All Saints n
minih49170minih49170Bohové moru (1969) 
Götter der pest n
minih41837minih41837Zabij systém (2002) 
Sungnyangpali sonyeoui jaerim n
minih4680minih4680Brubaker (1980) 
Brubaker n
minih61416minih61416Agenti z podsvětí (1996) [TV film] 
Once a Thief n
minih49856minih49856Bat (1959) 
The Bat n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Deathstalker IV: Match of Titans (1990)

 Deathstalker IV: Match of Titans (1990)
Deathstalker IV: Match of Titans n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Howard R. Cohen

(pokračování)

Deathstalker III - Nájezdníci z pekla (1988)

 Deathstalker III - Nájezdníci z pekla (1988)
Deathstalker III - Nájezdníci z pekla n
Deathstalker and the Warriors from Hell
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Mexiko
Režie: Alfonso Corona

(pokračování)

Deathstalker (1983)

 Deathstalker (1983)
Deathstalker n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Argentina / Spojené státy americké
Režie: John Watson

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
7   - pataamat
10 - AGAMEMNON
6   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - RwlBem
6   - renod
7   - Zdenek13
10 - Orin002
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.192/0.154