Duben
ohodnotit

Dealer 3

Pusher 3

Další název:
I'm the Angel of Death: Pusher III
Země:
Rok:
2005
Délka:
90 minut

Obsah filmu Dealer 3

 
Pusher III je čerešničkou na torte, a úplným vyvrcholením dánskej trilógie odohrávajúcej sa v dánskych uliciach. Srb Milo (Zlatko Buric), ktorý hrá vo všetkých častiach trilógie tentoraz obsadil hlavnú úlohu a po dlhom období života, keď mu patril prívlastok "kráľa" sa dostáva do nečakaných problémov, spôsobených depresiami, drogami a novou albánskou konkurenciou ...

Autor: Lienocka22
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Film Europe CZ
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
srbská, dánská, polská
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Obnovená premiéra v ČR:
26.1.2023
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dealer 3 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2012
I velký šéf drogového podsvětí se může   dostat do průšvihu, a věřte, že zkažené   maso na sarmy bude to nejmenší... :-). Třetí,   bezkonkurenčně nejmultietničtější, Refnův   film z vzácně vyrovnané gangsterské série   opět tvoří harmonii s charakterem hlavní   postavy, tentokrát s živelným Srbem Milem.   Dočkáme se tak o mnoho barvitějšího děje,   silného temperamentu, humoru a syrové brutality,   přitom neopustíme rámec jednoho jediného dne.   Pusher 3 tak tvoří jistý kontrast k   introvertní dvojce, přičemž vynahrazuje i to,   co mi na ní vadilo. Tentokrát nechybí ani   výraznější momenty v ději a vygradovaný   závěr (možná přijde i Radovan!), aniž by   však jakkoliv utrpěla psychologická stránka   filmu. Zároveň jde o skvělou studii   balkánských poměrů a jazyků (srbština,   makedonština, albánština) v Dánsku a   mentality, která nepůsobí nijak zprdoleně, ale   naprosto skutečně.
Pro Refna je velkým plusem,   že měl k dispozici vždy hodně silnou hereckou   osobnost (Kim Bodnia, Mads Mikkelsen, Zlatko   Burić), která syrovou realistickou gangsterku   spolehlivě utáhla a vytvořila jí osobitou   tvář, přesto pro mě třetí díl zůstává   nejpovedenějším.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Dánský fet 3
Ve třetím díle Dealera vidíme v hlavní roli   Srba Mila.Milo je ostřílený boss srbské   komunity (a náruživě šílený kuchař)   prodávající drogy.Snímek se zabývá jeho   konkurenčními problémy s nově nastupující   mladou mafií.V tomto díle je kladen důraz   hlavně na tento kontrast.Třetí díl je z   trilogie nejkrvavější.A to tak,že je to první   filmový snímek,kde jsem viděl porážku   člověka,na chlup stejnou jako u   prasete.
Celkově se mi trilogie velmi   líbila,ale není to filmografie pro každého.Pro   mě zůstává nejzajímavější druhý díl z   trilogie,protože nejlépe charakterově vystihuje   lidského outsidera se všemi jeho prohrami.Bez   přátel,bez chvilkového nadechnutí na lepší   dni,jen s kapkou naděje být možná aspoň   dobrý otec.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Dealer 2 (2004)

 Dealer 2 (2004)
Dealer 2 n
Pusher II
Žánr: krimi / drama
Země: Dánsko / Velká Británie
Režie: Nicolas Winding Refn

(pokračování)

Dealer 3 (2005)Dealer 3 (2005)Dealer 3 (2005)Dealer 3 (2005)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10