Duben
ohodnotit

Deadpool 2

Další název:
Love Machine; The Untitled Deadpool Sequel
Rok:
2018
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
17.5.2018

Komentáře k filmu Deadpool 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Frolíček
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2018
...nekorektní ke všem a   všemu….k superhrdinům,   ženám, postiženým   (slepým)….počkat, to jsem   psala už před dvěma lety,   takže ještě přidat   likvidaci pedofilních   ředitelů, místo ručičky   dvě nožičky, klišé kam se   podíváš, které nejdříve   Deadpool zmíní a pak   využije (zneužije),   brutalita očekávaná a   plánovaná, postavy z   jedničky obohaceny o další,   skvělé titulky na začátku   a na konci, kam se hrabe James   Bond, soundtrack a odkazy na   kde co a kde koho. A také na   filmy. Mohla bych pokračovat   ještě hodně dlouho, kdo se   vyzná v komiksovém univerzu,   bude nadšen. Mě rozesmálo   jak Josh Brolin hraje ve   filmu, kde je několik odkazů   na jeho nevlastní matku   Barbru. Deadpool je film,   který je nejen třeba vidět   na filmovém plátně, ale je   třeba si ho koupit a později   doma pustit zpomaleně,   protože Brada Pitta jsem si   nevšimla, i když jiskřil a   ksichtík Terryho Old Spice   Crewa mi došel se   zpožděním. A pak ta scéna   v Xavierově škole pro   nadané studenty, kdo to má   stíhat!!!! Dále obdivuji   Joshe Thanose Brolina, že   vydržel umírání a ostatní   scény z Deadpoolem a ani   jednou nepohl koutkem úst.   Přititulkových scén je   několik, potitulková   žádná, ale stačí   poslouchat soundtrack.
Tímto také promíjím   Deadpoolovi téměř vše co   provedl Wolverinovi, ale kdo   se v tom má pak vyznat, když   se zase změnila minulost.
Hlavně, že nikdo   nezemřel jako v posledních   Avengerech…chudák   Jurgenaut.
Viky80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2020
Kam ten svět spěje...???(chápeš..sarkasmus)
Věřte mi lidi, jsem jeden z   těch, co má názor na   všechno..a není tak úplně   moje vina, že svět většinu   z mých bystrých postřehů   nikdy nepostřehne..to proto,   že nemám potřebu   vysvětlovat hlupákům, proč   jsou hloupí, chudákům,   proč jsou chudí a starcům,   proč jsou tak málo   mladí..nikam to zkrátka   nevede..tenhle film je prostě   BOŽÍ dílo a tečka..:)
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $110miliónov║Tržby USA   $265,015,541║Tržby   Celosvetovo $615,345,884▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Nášup, ktorý si   uťahuje zo všetkého a v   dosť slušnej tendencii,   šľape to opäť na   výbornú. David Leitch   zvláda akciu a vie sa   obracať na režisérskej   stoličke, len občas mu   chýba správne odľahčenie   alebo lepšie povedané   kompatibilnejšie z dejom ale   dobre, zas nemôžeme chcieť   úplné zázraky. Ako taká   komiksová vyjebávka to   funguje dokonale, dá sa to   krásne užiť, pobaví to, je   to iné než klasický Marvel.   Ryan Reynolds by ani nemal už   v ničom inom hrať, v iných   projektoch sa proste trápi,   lebo toto je jeho jediné   spasenie. /videl v kine 2x:   90%/
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2021
Deadpool má gule 2x väčšie ako minule...
Deadpool a   pokračovanie.Hmmmm.Podarilo   sa nadviazať na obrovský   komerčný úspech?Vážení   priatelia.Áno!Film prekypuje   "hláškami", ktoré   Vás dostanú do   kolien.Reynoldsovi zdatne   sekunduje Brolin a cameo v   podaní Pitta aka Vanishera je   k popukaniu.Nový režisér   nesklamal a dokázal snímok   posunúť na ešte vyššiu   úroveň.Prípadný 3. diel   bude mať čo robiť, aby   vysoko postavenú latku   udržal.Ale to snáď ani nie   je možné.
Film   jednoznačne doporučujem.
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2019
Povedené pokračování
Bál jsem se, že by dvojka   mohla být o dost horší než   jednička. Nakonec jsem byl   velmi příjemně překvapen.   Myslím, že jednička a   dvojka jsou na stejné úrovni   co se týče kvality. Skvělý   film.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2019
Deadpool 2 se na první pohled   možná nevyhýbá některým   klasickým hollywoodským   postupům, ale na ten druhý k   nim volí trochu jiný   přístup, díky čemuž   zůstává jinou,   nepředvídatelnou, cool   podívanou. Změna na postu   režiséra ve finále nebyla k   horšímu, takže příznivci   a příznivkyně originálu   určitě nebudou zklamaní.   Nové postavy se podařilo   začlenit výborně a ty   známé (včetně Negasonic   Teenage Warhead a taxikáře   Dopindera) se posunou trochu   dál. A tradiční   upozornění na závěr:   tentokrát si stoprocentně   počkejte na scénu mezi   závěrečnými titulky.   Jednak se u ní královsky   zasmějeme a jednak ještě   více otevře ty dveře   možností pro případné   třetí dobrodružství.
emdvojka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2018
Mŕtvy bazén, či ako to   voľne preložiť to znova   roztočil v druhom diele   humorne naladeného člena   X-menov v zácviku. Vtipmi a   sebairóniu nahustená   atmosféra príbehu a   duchaplné postavy tváriace   sa niekedy veľmi vážne   doplňuje akcia s výbornými   súbojmi na telo. Pár   nudných miest, kde to drhne   sa síce nájde, ale i tak je   to trošku inak vymyslená   plejáda superhrdinov, ktorý   sa podľa všetkých indícii   opäť stretnú už vo svojom   vlastnom spoločnom filme s   názvom X-force. Tak držím   palčeky.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.5.2019
V mnohém stejné jako první   DEADPOOL, v něčem horší,   ale v podstatě podobná   zábava. Hodně vtípků na   jiné filmy, hlavně ty od   Marvela a DC atd. některé   scénky nedocení ti, co   nemají nasledováno,   chvílema moc řečí. Ale   jinak solidní zábava, Josh   Brolin byl výbornej a   ostatní noví členové také   ujdou. Takže komu se líbil   první film, měl by i druhý.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2018
I pokračování udrželo   nasazenou laťku na svém   místě a sprostý superhrdina   mě pobavil. Další díl bych   už ale raději nechtěl,   protože i tady byly chvíle   kdy humor sklouzával k   trapnosti, ale s tím jsem   počítal.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2021
Zase spoustu akce a hlášek   to je Deadpool 2. Jinak   pokračujeme v boji se zlem ve   stylu červeného plešouna.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Deadpool se mi nelíbí z   jedné jediné věci. A ta je,   že částečně níčí to   universum co Marvel buduje.   Ale na druhou stranu vtipy   jsou slušný, režie také   ujde a příběh překvapivě   dobrý. A i když jsem se   bavil, nemůžu dát ty   čtyři hvězdy, prostě to   nedokážu. .... HODNOCENÍ:   70%
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.5.2018
Deadpool 2
Loni na valentýna přišel do   kin úplně super antihrdina   Deadpool a teď se konečně   vrací v druhém, již dlouho   očekávaném pokračování.   Já, natěšen jako malé   děcko, beru svou buchtu,   kupuji dvojitý popkorn a   vzrušeně sedím v kině.   Ano, už to začíná, hned na   začátku se Deadpool odpaluje   s tím, že nám teď zpětně   vysvětlí, co se to vlastně   stalo. Klasik. Jenže to co   přichází po tom, co to jako   ksakru má být? Půl   hodinová neutíkající   romantika? What the fuck? To   jako vážně? Ne, tohle musí   být prostě nějaký fór. A   hned jak skončí slaďárna,   přijde spousty mutantů a   lidí se speciálníma   schopnostma, že je vše tak   moc překombinované, až se   člověk přestává   orientovat. Hlavní zloun taky   pěkně zklamal, to jsem   čekal něco lepšího. Odkazy   na tolik nových filmů,   které jsem nestihl   shlédnout, že jsem se   stejně nechytal a příběh   tak předvídatelný, že se   dá odhadnout ještě než se   vůbec představí všichni   herci. Ale některé joky   pořád dobré, třeba   Deadpoolovo první tým, ten   opravdu neměl chybu. Několik   titulkových scén...
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2018
Nějak mi nejde do hlavy,   čím to je, že dvojka je   lépe hodnocená jedničky.   Sám plakát říká, že   "všechno bude   větší" a mně to   přišlo jako kdyby se to, co   spolu fungovalo v jedničce   "zvětšilo"   natolik, že to fungovat   přestalo. Na mě toho všeho   bylo na 106 minut nějak   moc.
PS: Z Deadpoola   jsem měl pocit, jako kdyby   neprošel fázemi smutku, ale   menstruačním cyklem.
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.9.2018
Smíšené pocity
První díl mě dostal to na   úvod. Druhé pokračování   má spoustu pozitiv, náražky   na všechno možné a   nemožné, různé spoilery a   hlášky jsou super.Co ale už   pozitivně nevnímám, tak to   oproti jedničce nefunguje   jako celek, ale spíše   slepenec reklamních gagů,   bavíte se ale celkově se   vás to nedotkne, a vlastně   ani moc nevtáhne, bylo mi   vlastně jedno jak to celé   dopadne, no a ty hranice vkusu   se jen těžko posuzují,   každý je má jinak. Čekal   jsem více 55%
mates05
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2019
Docela to překvapilo sice to   působí někdy nereálně   (spíš pořád),ten humor bez   komentáře.I tam dali   jinačí příběh tak trochu   terminátor. Asi tak stejně   divný přehnaný jako první   díl.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.9.2018
Pro mě nudná parodie na   komiksy a jiné filmy,vtipný   hlášky mě moc nebavily,pár   vyjímek bylo jinak jsem se   moc nebavil,hlavní hrdina   který se chce zabít a jeho   kamarád x-menoví ohniví   tlouštík.Do akčních scén   sednul akorát J.Brolin.
RwlBem
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Některé filmy
vyvolávají "wow"   efekt, jiné "kripa"   či "pabo". Deadpool   dvojka u mě spadla do té   druhé kategorie. S výkřiky   kristepane co je zas tohle,   nebo panebože na co se to   vlastně dívám - se chytám   za hlavu, chipsy létají   všude kolem a cola se zmítá   v kelímku pod víčkem jak   fantazie scénáristů,   kteří takovýto mozaikoidní   děs sesmolili.
Parafrázuji: máme tam   terminátora? Ne? Tak už jo.   Máme tam hulka? Né? Tak už   jo! Máme tam slaďák? Néé?   Tak už jo! Máme tam   prostřihy do posmrtného   rauše? Slepou babičku?   Zlého úředníka? Nééé?   Ale už jo! A co Xmeny, šup   tam snima, však vono se to   vsákne! Jo a hlavně aby tam   bylo dítě! Hele, tys tam dal   nové komando? Vždyť pro   něj nemáme děj, tak se ho   koukej zbavit! A už tam máme   dost odkazů na jiné filmy?   Jo a ještě někam vpašovat   náboženskou myšlenku!   Prosímtě a tu scénu s   kabelem zaraženým do zadnice   dej až nakonec, né na   začátek! A nezapomeň na   politické zadání -   převést Pinkovo gesto   "kladiva" na   Deadpoola, ať konečně ti   rebelující Floydi upadnou v   zapomnění...!
Zcela   zděšen lapám po dechu: buď   si scénáristé šlehli moc,   nebo naopak moc málo. Kde je   můj dravě a jedovatě   glosující Deadpool, volám!?   Vraťte mi ho, syčáci!   Vždyť to co má patrně být   humorné je toporné, a co má   být kousavě nekorektní je   bohužel jen a pouze   nekorektní.
Tři   ušmudlané hvězdičky za:   nejmocnějšího Xmena -   Domino(y), lehké načichnutí   japonským cosplay, a za   symbolickou likvidaci autora   Zeleného lampáše v   titulcích.
naineko
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.9.2018
Některé vtípky jsou fajn,   některé narážky jsou fajn,   osáhavaní hranic už   začíná být nudné. Těch   fajn věcí je strašně   málo, zbytek je trapný. Na   pozadí běží jen další   nemrlá marvelovská   omalovánka. Naposledy jsem se   takhle nudil u 50 odstínů.   Vážně.
Deviant_Girl
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Mizerné
Dvojka je snad ještě horší   než první díl. Chybí vše   co dělá film dobrým filmem.   Zůstali jen vulgarity a   hloupost příběhu i   hlavních postav. Za mě ne!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44053minih44053V zámku a podzámčí (1981) [TV film] 
V zámku a podzámčí n
minih44028minih44028Nepřemožitelný (2006) 
Invincible n
minih181831minih181831Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 
Zack Snyder's Justice League n
minih7437minih7437Evita (1996) 
Evita n
minih31868minih31868Sluneční děti (1986) 
Solarbabies n
minih58273minih58273Milý Johne (2010) 
Dear John n
minih29248minih29248Tygr a drak (2000) 
Wo hu zang long n
minih38775minih38775Cellular (2004) 
Cellular n
minih56084minih56084Cizí holka (1984) [TV inscenace] 
Cizí holka n
minih8851minih8851Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 
Star Wars n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Deadpool: No Good Deed (2017)

 Deadpool: No Good Deed (2017)
Deadpool: No Good Deed n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Deadpool (2016)

 Deadpool (2016)
Deadpool n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Tim Miller

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10