ohodnotit

Dceruška k pohledání

Žánr:
Rok:
1940
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
12.4.1940
„Teta Helena vymyslí plán, jak vytrestat světoběžníka Johnyho…“

Celkové hodnocení filmu Dceruška k pohledání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.6% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2017
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2006
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.7.2017
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.9.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2010
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2007
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68759minih68759Mistrovský plán (2011) 
Tower Heist n
minih67319minih67319Hej, kočko! (2006) 
Comme t'y es belle! n
minih22864minih22864Vraždy v ulici Morque (1971) 
Murders in the Rue Morgue n
minih163855minih163855LOVEní (2019) 
LOVEní n
minih139673minih139673Zwei Däninnen in Lederhosen (1979) 
Zwei Däninnen in Lederhosen n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih13231minih13231Muž, který zastřelil Liberty Valancea (1961) 
The Man Who Shot Liberty Valance n
minih15006minih15006Operace: Zlomený šíp (1996) 
Broken Arrow n
minih151972minih151972Temné úmysly (2015) 
Don't Wake Mommy n
minih45135minih45135Co je platno kárat, co je platno kázat (1977) [TV film] 
Co je platno kárat, co je platno kázat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.6 % (17)
5   - argenson
7   - curil
6   - Pitryx
6   - clara.bow
8   - ajaajena
7   - Serpentina
5   - melakara
5   - Faye
6   - nick4
6   - dandysek
10 - miroslav22
6   - rosta12
6   - POMAJZ
7   - ajelod
9   - žižalka
10 - jezecek123
6   - Marthos

TV Program

ČT1 - Člověk, který mi v životě nejv...

06:00 - 06:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Zou (2012) [TV seriál]

06:05 - 06:20

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:10

68 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Pohoda u krbu (2019) [TV pořad...

05:20 - 06:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166901
Osobností: 662178
Fotografií: 652099
Plakátů: 313564
Obsahů a biografií: 153857

Poslední komentáře

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Tak tohle byl perfektní   nářez. Zřejmě nesedne jen   tak někomu. Holt nejde o   jednohubkový komiksový   výplach nebo tupou romanci.   Ano je více >

Autor: naineko | Hodnocení: 10 / 10

Krupice (1998) [TV hra]

Krupice
Překvapení. Bakalářská   povídka pojatá ve stylu   filmů třicátých let a   románků pro paní a dívky.   Do toho perfektně pasují i   záběry z více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Waterloo (1970)

Waterloo
Je to bezkonkurenčně to   nejlepší filmové   zpracování legendární   bitvy. Sergej Bondarčuk   naplno dokázal jak   vynikající je režisér. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Sniper: Assassin's End (2020) [V...

Sniper: Assassin's End
Žádnej velkej zázrak to   není, ale na jedno   shlídnutí, to ujde. Akční   "B" které celkem jede, ale   nečekejte nějaký   promyšlený scénář, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Země zítřka (2015) [DCP]

Rodinne sci-fi-to hovori za vsetko...

Země zítřka
Nudne sci-fi zamerane na   detske publikum.Naivny a hlupy   pribeh, ktory z blata   nevytiahol ani George   Clooney.Naopak tym detom este   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.332/0.311