reklama
 
ohodnotit

David Gilmour Remember That Night [DVD]

David Gilmour Remember That Night

Žánr:
Rok:
2007

Celkové hodnocení filmu David Gilmour Remember That Night

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
charlie1612
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2013
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2014
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2009
Ed_Wood
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45984minih45984Aj vrabec je vták (1968) 
A veréb is madár n
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih38354minih38354Špinavé ruce (1951) 
Les mains sales n
minih81458minih81458Getno (2004) 
Getno n
minih36064minih36064Wimbledon (2004) 
Wimbledon n
minih27732minih27732Tarzanův útěk (1936) 
Tarzan Escapes n
minih88196minih88196Nebeský ptáček (2011) [TV film] 
Égi madár n
minih34895minih34895Krysař (2003) 
n
minih33664minih33664Ztracen v La Mancha (2001) 
Lost in La Mancha n
minih45393minih45393Kořeny (1977) [TV seriál] 
Roots n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.5 % (8)
10 - cicis
9   - REKBRIT
10 - JVSoolen
7   - R.RICKIE
9   - charlie161
9   - jochen
10 - Tryptofan
10 - Ed_Wood

TV Program

ČT1 - Saturnin (1994/1) [TV miniséri...

11:00 - 11:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Kurs karibské ostrovy

10:45 - 11:25

33 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

58 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152333
Osobností: 636479
Fotografií: 578346
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139808

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.151/0.107