reklama
 
ohodnotit

David Copperfield

The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger

Další název:
Vida e Aventuras de David Copperfield / Copperfield Dávid / Davide Copperfield
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu David Copperfield

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.5.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42529minih42529Bimboland (1998) 
Bimboland n
minih123539minih123539Vincentův svět (2015) 
Entourage n
minih9428minih9428Jdi na to (1983) 
Nati con la camicia n
minih9875minih9875Kam s ním? (1955) 
Kam s ním? n
minih2530minih2530Adam a Eva (1940) 
n
minih40001minih40001Jak se krotí krokodýli (2006) [TV film] 
Jak se krotí krokodýli n
minih36349minih36349Hrdina (2002) 
Jing siung n
minih36337minih36337Kameňák 2 (2004) 
Kameňák 2 n
minih13230minih13230Muž, který věděl příliš mnoho (1956) 
The Man Who Knew Too Much n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (8)
8   - curil
8   - clara.bow
7   - pataamat
6   - MaKy92z
10 - deatdavid
8   - zsuzsanna
7   - jirkami
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635264
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.252