reklama
 
ohodnotit

David Copperfield

The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger

Další název:
Vida e Aventuras de David Copperfield / Copperfield Dávid / Davide Copperfield
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu David Copperfield

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.5.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72452minih72452Pals of the Saddle (1938) 
Pals of the Saddle n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih41584minih41584Diamanty z Jeru (2001) [TV film] 
The Diamond of Jeru n
minih94069minih94069Příběh mého syna (2012) 
Venuto al mondo n
minih23198minih23198Vzpomínky na budoucnost (1970) 
Erinnerungen an der Zukunft n
minih50800minih50800Úplní začátečníci (1986) 
Absolute Beginners n
minih119075minih119075Ledová sezóna (2016) 
Norm of the North n
minih6484minih6484Dnes já, zítra ty (1968) 
Oggi a me... domani a te! n
minih120499minih120499The Image (1975) 
The Image n
minih66629minih66629Charlie Chan na Broadwayi (1937) 
Charlie Chan on Broadway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - curil
8   - clara.bow
7   - pataamat
6   - MaKy92z
10 - deatdavid
8   - zsuzsanna
7   - jirkami
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133653

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.768/0.724