reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Darkman III: Na život a na smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.2% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.4.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.6.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.12.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2006
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2012
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2013
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.12.2004
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2010
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2008
sweter
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.12.2010
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
fanyb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Namika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19357minih19357Souboj policajtů (1994) 
Raw Justice n
minih33796minih33796Orfeus (1950) 
Orphée n
minih44059minih44059Šumná města (1999) [TV cyklus] 
Šumná města n
minih51875minih51875Chaplin v zábavním parku (1914) 
Kid Auto Races at Venice n
minih37883minih37883Pravidla boje (2004) 
Spartan n
minih29336minih29336Mel (1998) 
n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih50514minih50514Vánoce v Bostonu (2005) 
Christmas in Boston n
minih26432minih26432Konec jasnovidce (1957) 
Konec jasnovidce n
minih118301minih118301Město 44 (2014) 
Miasto 44 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.2 % (21)
5   - curil
1   - pataamat
4   - Prasoid
2   - LenC2
5   - Robinson
8   - satyr
4   - R.RICKIE
6   - killy
6   - Elementik
7   - Scifista
8   - MILAN19611
5   - mrakoslap
2   - Shadow
10 - michaela11
10 - lisak-18
10 - roup
3   - sweter
8   - HanesMJ
6   - bobik333
5   - fanyb

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.27/0.231