reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dantonova smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37060minih37060Královna Margot (1954) 
La reine Margot n
minih3528minih3528Bambi, princ jelenů (1985) 
n
minih27560minih27560Černá kočka, bílý kocour (1998) 
Crna mačka beli mačor n
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih40407minih40407Požírač mozků (1995) 
The Outpost n
minih30785minih30785Baby Doll (1956) 
Baby Doll n
minih69985minih69985Farmář hledá ženu (2010) [TV pořad] 
Farmář hledá ženu n
minih2782minih2782Alexandr malý (1981) 
Aleksandr malenkij n
minih3573minih3573Baraka (1974) 
n
minih36339minih36339Spy Kids 3-D: Game Over (2003) 
Spy Kids 3-D: Game Over n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 %
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Motiv (2013) [TV seriál]

23:50 - 00:35

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Effi Briestová (2009)

23:30 - 01:25

26 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

NOVA - Sex ve městě 2 (2010)

22:10 - 01:05

106 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent - SE...

21:35 - 00:00

141 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145733
Osobností: 619485
Fotografií: 545509
Plakátů: 260816
Obsahů a biografií: 133588

Poslední komentáře

Sex ve městě 2 (2010)

Sex ve městě 2
Já ti nevim. Nechytl mě   seriál a nudí mě i filmy.   Ta hrdinka je hrozně   ošklivá vochechule a   neustálý kecání o   píchání a penisech...pruda.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

2Bobule (2009)

2Bobule
Občas jsem se zasmál, něco   bylo až moc přehnané a   přehrané. Ale jo, dalo se na   to koukat. Lepší   nadprůměr.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Le Far-West (1973)

Le Far-West
Více než o komedii jde o   absurdní podívanou.   Nejsympatičtější postavou   je Jacques Brel v hlavní   postavě snílka hledající   svou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Temné léto (2015)

Dark Summer

Temné léto
Film má 80 minut a řekla   bych, že tohle byla ta   nejrozumnĕjší vĕc jaká   ten film potkala, ono by to   mohlo být i kratší, nebo   ještĕ více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 2 / 10

Princezna a námořník (2001) [TV ...

Princezna a námořník
Sto procent za pravdivé   ukázání situace v islámu i   v Americe. Divím se jenom,   že se to smí vysílat.   Vždyť islám je   náboženství míru.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.252/0.217