Duben
ohodnotit

Dannyho parťáci

Ocean's Eleven

Další název:
Dannyho jedenástka (SK); Ocean's Eleven: Dannyho jedenástka (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
7.3.2002
„3 kasina, 11 chlápků, 150 milionů babek. To je celkem slušný, ne?“

Komentáře k filmu Dannyho parťáci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Takto má vypadat zábavná   krimi - vtipná, ale přesto   naprosto logická,   promyšlená, s hvězdným   obsazením a tomu   odpovídajícími hereckými   výkony.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Slyšel jsem hodně chvály na   tento snímek. A tak jsem se   po pár let od jeho premiéry   na něj podíval. Výsledek:   Lehendární Podraz je   nepřekonatelný.
Dannyho parťáci jsou moc   nevěrohodní, přemrštění   a nelogičtí. Tolik techniky,   aniž by se někdo namáhal, k   čemu slouží a na jakém   principu pracuje. Prostě   občas někam se přilepil kus   něčeho kovového, co občas   bliklo a něco to udělalo.   Tak k takovým snímkům nikdy   nemohu mít moc důvěry.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Ocean's Eleven
První díl parťáků,   kteří nasadil laťku hodně   vysoko a je samozřejmě   nejlepším dílem ze tří.   Skvělá banda zlodějů v   čele s Clooneym. Musím   říct, že celkově to   herecké obsazení je   hvězdné stejně jako   režisér. Film má ač   obyčejnou zápletku, která   se nakonec stává skvělým   filmovým zážitkem, který   rozhodně stojí za to vidět.   Soundtrack Dannyho parťáků   je prostě parádní.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Dannyho parťáci
Když jsem před mnoha a mnoha   lety cestoval poprvé do   Londýna, nebylo moc peněz   nazbyt a tak jsem se rozhodl,   že než utrácet za drahé   letenky, zkusím si zacestovat   autobusem. Jenže   dvacetihodinová jízda   neuteče jako voda, a tak se   docela šiklo promítání   filmů na palubě. Jedním z   nich byl Ocean's Eleven.
Tolik zvučných jmen jako   je tady se jen tak nevidí.   George Clooney, Brad Pitt,   Julia Roberts a dalo by se   pokračovat. K tomu si   připočtěme že se jedná o   kriminální komedii od   režiséra Setena Soderbergha   a nelze než se nezamilovat.   Atmosféra kasína je lákavá   i v reálném světě, a   nebudeme si nic nalhávat,   filmaři dokáží ten   reálný svět udělat ve   filmu ještě lepším. Proto   mě Dannyho parťáci vtáhli   do děje po prvních pár   minutách a nepustili až do   úplného konce. A to i přes   to, že nějaká akce nebo   větší napětí úplně   chybí. Prostě oni to umí.   Dokonce jsem pak několik let   sám plánoval, jak vykradu   kasína a budu se živit jako   profesionální zloděj, jenž   jak už jsem se zmínil,   skutečnost není tak   nablýskaná jako Hollywood...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2019
Danny Ocean a jedenáct jeho   spolupracovníků se rozhodnou   vyloupit tři kasina v las   Vegas současně. Velmi   povedený remake v originále   stejnojmenného snímku z roku   1960 pod českým názvem   uvedený jako ´Dannyho   jedenácka´. Příběh byl   jen zasazen do současné doby   a tak došlo jen k určité   úpravě co jsou pánové   vlastně zač. Původní roli   Franka Sinatry převzal s   vervou sobě vlastní a s   patřičnou elegancí George   Clooney a dá se říci že   té postavě dal vkusný a   patřičný šarm. Ostatní   nejsou nijak zvlášť daleko.   Filmy o loupežích kasin či   bank jsou po desetiletí   stále divácky přitažlivé   a těžko říci, čím to je.   Poslední povedený je však z   roku 1985 a jedná se o   francouzský snímek   ´Specialisté´. Od té doby   vše mělo nevalnou kvalitu.   Až nyní. Pevný zábavný   příběh lehce odvyprávěný   za pomocí plejády hereckých   hvězd a co filmové okénko,   to pastva pro oči. Film po   celou stopáž skutečně   doslova září. Není divu.   Natáčelo se přímo v Las   Vegas a ve skutečném kasinu,   takže pocit autentičnosti a   reality je víc než   výnosný. Jak bylo zmíněno,   jedná se o remake. A je to po   velice dlouhé době zářný   příklad toho, že remake   může být nejen stejně   dobrý jako originál, ale   dokonce ho může i předčit.   Snímek je okázalý,   stylizovaný, zábavný a ve   svém smyslu velice   upřímný. Jedná se o   filmovou zábavnou jízdu ve   světě zločinu, která   nezklame jedinou minutou.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2009
obsadenie kvalitou podobné   pôvodným výkony ,síce   klasike sa to nevyrovná len   škoda,že kedysi nenatočily   tiež viac dielov
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2010
No hurá.Konečně jsem tento   akční kousek viděl   celý-vždycky mi do toho   něco vlezlo.Musím uznat,že   se mi to líbilo.To precizní   naplánování a posléze i   překvapivé provedení   vyloupení kasina.Dokonalé   :-)
Navíc se tu   objeví také spousta   známých herců,kteří   zaručují tu správnou   podívanou.Sice mi tu moc   neseděla Julia Roberts,ale   budiž.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.8.2017
Čekal jsem, že film ukáže   bezva fintu, jak vyloupit   nejlépe zabezpečený trezor   na světě, a dočkal jsem se.   Ale nečekal jsem, že první   půlka filmu bude tak hrozně   nudná.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2013
Krimi komedie s hvězdným   obsazením která mě moc   nepobavila.Od takových hvězd   které ve snímku hrají bych   čekal větší zábavu.Parta   lupičů která se chystá   vykrást casino je docela   dobrý námět ale chtělo to   víc napětí a akce.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Skvělí film snad nejlepší   z celé série parádní   komedie jeto skvěle obsazeno   a ještě lépe obsazeno parta   zlodějíčků rozjiždí film   na plné pecky.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.6.2014
Film s dobrými herci, kteří   nic moc nepředvedli a ne   příliš dobrý režisér   Soderbergh. Příběh obraný.   Chlápek co byl propuštěn z   vězení se rozhodl vykonat   loupež několika bank. nic   vyjímačného. Spíš nuda,   rozhodně takový námět   nezaujme. Dialogy nejsou   vtipný a samotné scény jsou   trapné.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Skvělý, pohodový a hlavně   neuvěřitelně zábavný film   se špičkovým hereckým   obsazením v čele se   šarmantním Clooneym. Film   ještě doprovází skvělá   hudba, která do filmu   přesně padne. A finální   loupež je až neuvěřitelně   propracovaná. Nejlepší   lupičský film jaký můžete   vidět.
thejduk
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2014
Skvěle zorganizovaná loupež   v casinech Las Vegas i   skvělé výkony G.Clooneyho a   B.Pitta a dalších herců -   pokračování tak skvělé   už nebylo i herecky to bylo   slabší - byť se na něj   koukat dalo. I tak bylo dobře   udělané, ovšem Podraz to   prostě není, rád se na   Dannyho Oceana a jeho   parťáky podívám i   opakovaně.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Asi trochu škoda že jsem   tento film viděl až 14 let   po premiéře a téma mi   přijde již trošku ohrané.   Každopádně děj zajímavý,   skvělé herecké obsazení   celkově bavilo takže za mě   ok
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2018
Hviezdne zoskupenia ako zo   snov a ich zlodejská jazda   plná nápaditosti. George   Clooney svojím šarmom   exceluje doplňovaní   ostatným osadenstvom.   ║Rozpočet   $85miliónov║Tržby USA   $183,417,150║Tržby   Celosvetovo $450,717,150║
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2010
Dannyho parťáci
Povedaná krimi komedie o   skupince pěkně   vypočítavých   podvodníčků. Děj filmu má   spád a je celekm zajímavý.   Líbil se mi přístup   hlavních hrdinů, kteří   svou loupež naplánovali do   posledního detailu, tak aby   všechno perfektně klaplo.   Film nabízí několik opravdu   originálních triků a fint,   které vyzní opravdu dost   efektně a nakonec i   efektivně. No a ten kousek se   S.W.A.T. ke konci celé akce   byl naprosto fantastický.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Velice dobře nafilmovaná,   zábavná komedie, s mnoha   kvalitními herci. Lehký a   pohodový humor dotváří   vynikající atmosféru tohoto   napínavého filmu.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Dokonale vymyšlená loupež,   hvězdné herecké obsazení a   pohodová atmosféra vykouzlí   na vaší tváři spokojený   úsměv. Není to hektické   ani akční, ale o to víc   úsměvné a nápadité.   Skutečně s citem natočený   kriminální film, u něhož   nejde v první řadě o děj,   ale o chytrost a nápaditost   jednotlivých scén.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2015
Oceánova jedenáctka
Nevim proč jsem tenhle film   vždycky přehlížel, asi   jsem čekal, že to bude film   pro vrahy, a nakonec z toho   vylezla roztomilá   skorokomedie natočená s   nádechem sedmdesátých let   (nebo se mi to zdálo?). Mile   mě film překvapil, ačkoliv   žádný terno to zase nebylo.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2021
Hvězdně obsažené ,   zábavné ale jednoduché ne   moc zamotané. Konec jako by   říkal že bude   pokračování..
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Sbirka skvelych hercu, dobry   pribeh, nechybi ani hra s   laskou... akce...zabava,   proste vse, co ma spravny film   mit...
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2011
Chytře vymyšlená finta, jak   vyloupit trezor a hvězdné   herecké obsazení. Škoda,   že to točil můj   neoblíbenec Soderbergh.   Divná atmosféra jeho filmů   mi vadí. Absence napětí a   akce je pro něj už typická   a tady by se šiklo obojí.   Tentokrát ale vtipný   příběh a skvělí herci   částečně přebili unylost   jeho vedení. K žehlení nebo   lakování nehtů docela jde.   Nikdy jsem nepochopila, proč   se lidem tak líbí, zřejmě   to budou spíš zvučná   jména a pěkný pohled na   ně, než kvalita filmu.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Podle mě je to vynikající   film už jen proto, že téma   je vlastně něčím, co ho   staví do role propadáku. Už   tu bylo tisíckrát a přesto   jsou Danyho parťáci   vyjímeční, zajímaví a   skvělí.
MaKy92z
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Skvelý krimi-trhiller, v   ktorom za zišli veľké   herecké esá.
Celý   dej sa točí okolo jedinej   dôležitej veci, ako   vykradnúť trezor v dokonale   stráženom kasíne. Naši   hrdinovia si však z touto   záležitosťou úspešné   poradia, a nemožné sa   začína stavať možným,   podarí sa im to. Len   netušia, že do akého   pluseru sa vlastné dostali.   Od tejto chvíle sa majiteľ   kasína pre nich stáva "   Nočnou morou". A majú   postarané o úplné   napätie...
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Hezky pěkně ... !!!
Bravo, super, nářez   !!!STEVEN SODERBERGH je borec   a opět nám uvařil   perfektní večerní hostinu,   která obsahuje vše od zmrzky   až po tuňáka, stejně jako   ve svých dřívějších   dílech (TRAFFIC - NADVLÁDA   GANGŮ, ERIN BROCKOVICH,   ...).
Příběh této   krimi/komedie nikde   nezadrhává a perfektně   ladí se všemi zvolenými   herci (GEORGE CLOONEY a BRAD   PITT to je dvojka, která   zaručuje kvalitu snímku).
Je to lahůdka se na tento   film dívat a luštit taje   "OCEÁNOVI   JEDENÁCTKY" ...
BlackElvis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Naprosto bezchybná pohodová   komedie s inteligentním   humorem, který po těch   trapných (ne)humorných   komediích opravdu hodně   potěší. Film, který   nepotřebuje herecké výkony,   aby byl výborný. Pořád   nechápu, co tam dělala   trapná Julia Roberts.
bouncer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2003
Dannyho parťáci
Plejáda známých herců v   nenáročném, ale přesto   kvalitním filmu. Tohle je   komedie pro jakkoukoliv   příležitost...
AlCapone
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Pro mě nic moc film,na to   jaké je ve filmu herecké   obsazení :(
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Opravdu jsem si vychutnal   úžasnou podívanou při   sledování tohoto prvního   dílu Dannyho parťáků.   Skvěle propracovaný logický   děj snímku, výprava,   bezvadný scénář s   překvapivým a mazaným   vyústěním a pochopitelně   skvěle zvládnuté herecké   party s Clooneym v čele.
sarf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Velká noblesa a skvělá   zábava. Už samo obsazení je   okázalé /v případě role   Julie Roberts až   marnotratně/, zápletka   propracovaná a finále, tedy   realizace loupeže, je taková   jízda, že se ani nedá   všechno pochopit hned   napoprvé. Takže i když sám   koncept filmu není nijak   novátorský, hranice žánru   se posunuje zase o kousek   dál.
christinak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2005
Dobře naplánovaná loupež,   která se jen tak nevidí.   Vyloupit 3 kasína a ještě s   takovým vtipem dokáže fakt   jen Clonney a spol.
vratik7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2009
11 zlodějů - expertů ve   svěm oboru chtějí vykrást   3 kasína. Brilatní plán ale   musí být promyšlen do   nejmenšího detailu.
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Dannyho partáci je perfektní   film z vynikajícím   obsazením a odhalením   nečekaným kdo to neviděl   měl by se na to hned podívat   přichází o hodně
Kecka1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Dobrý nápad, ale podle mého   špatné ztvárnění. Ten   film nemá spád a ikdyž jsou   některé okoamžiky   zajímavé, zapadá tento film   do průměrnosti.
power
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2006
strasne moc dobrych hercu   dobry obsah kriminalni nadech   kradez je proste supr hlavne v   takovem prepracovanem podani   :D
Bogy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Hvězdné obsazení,brilantní   herecké výkony,skvělá   zápletka,co víc si od filmu   přát?Oddychovka jako   stvořená pro sychravý   podzimní večer.
eso
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Lupič Danny Ocean (George   Clooney) je mužem činu.   Ještě neuplynulo ani 24   hodin od chvíle, kdy byl   propuštěn z věznice v New   Jersey a již plánuje další   akci. Za jednu noc hodlá   Danny spolu s týmem   jedenácti specialistů   přepadnout najednou hned tři   kasina, která ve svých   sejfech skrývají stopadesát   milionů dolarů. Všechna   kasina patří Terrymu   Benediktovi (Andy Garsia),   který shodou okolností   právě žije s Dannyho   bývalou ženou Tess (Julia   Roberts). Je to náhoda nebo   motiv? To ví pouze on. V   každém případě riskuje   nejen svůj život, ale také   možnost se s Tess sblížit.   Pokud se mu to jeho takřka   neuskutečnitelný plán   podaří zrealizovat, získá   naopak všechno.
Ramax
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2005
Mě se tento film líbil.   Dobrá myšlenka, výborní   herci, má to spád a švih.   Dobrý film, určitě stojí   za shlédnutí.
Petík
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2004
No když jsem tento film   viděla poprvé tak jsem   nepochopila o čem vlastně   byl.Když jsem ho zhlédla po   druhé pochopila jsem a začal   se mi tak líbit,že jsem ho   už viděla   šestkrát:-))Obsazení filmu   perfektní-Clooney,Pitt(jejich   šarm)a   Robertsová.Doporučuji se   kouknout a nebudete litovat!!!
709112412
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2007
Dokonalá loupež, výborné   obsazení ( hlavně G.Clooney)   a správná   "zlodějská"   atmosféra vykouzlí u Vás tu   správnou chuť na chvíle s   dobrou detektivkou. Není to   příliš akční, a o to tu   jde,spíš vtip a humor než   metráky kečupu.. Skutečně   dobřenatočený snímek, kde   se i pobavíte i odpočinete   si, nezapadlí do křesla s   děsivým výrazem na tváři.
KatkaDiaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Můj nejoblíbenější film,   protože tam vystupuje spousta   hvězd, všichni mají   skvělou roli, a každý z   nich ji zahrál nejlíp jak   uměl!!
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Velmi dobrá tzv. akční   komedie.
Slušná   zápletka, skvělé   zpracování, dobré herecké   výkony.
Velmi dobrá   zábava!!!
ajenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2009
..
Parádní filmík mám ho mooc   ráda....zasměju se a mužu   se na něho divat pořád..a   pořád mě baví...:D+...
Moody
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Ja se u teto komedie fakt   totalne nudil vlastne sem to   ani nedokoukal nevim proc to   ma tak vysoke hodnoceni ale   kazdyho vec ty 2 body jsou jen   za herce
Maeglin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2004
Film na dobrý večer s kamarádkou
Hvězdné obsazení, velký   rozpočet, dobrý námět z   toho nemůže vzniknout nic   jiného než dobrý film.   Napínavé od začátku do   konce, ale ne moc, člověk se   i zasměje. Jenom by mě   zajímalo, jestli měli   kasíno jenom pro sebe nebo   natáčeli za provozu a kde   sebrali toho atleta asiata.
Dany.zpa94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Paradni komedie dokonale   promyslena loupez skvele   podani hercu hlavne   Cloney,Pitt i Damon.
ing.Eddy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Povedenej filmek...humor   akorat, dobre vymysleny a   propracovany do detailu :-)   prekvapivej zaver :-)Dobre i   obsazeni. Hudba vyborne   dotvari atmosferu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43195minih43195Našli mě naši (2006) 
Relative Strangers n
minih3925minih3925Praštěná holka (1995) 
Cluelless n
minih34096minih34096Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl n
minih21738minih21738Upír z Feratu (1981) 
Upír z Feratu n
minih39649minih39649Láska na inzerát (2005) 
Must Love Dogs n
minih47871minih47871Herkules proti babylonským tyranům (1964) 
Ercole contro i tiranni di Babilonia n
minih47995minih47995Ženy (2008) 
The Women n
minih48096minih48096Vysněný dům pana Blandingse (1948) 
Mr. Blandings Builds His Dream House n
minih16642minih16642Poslední vůz (1956) 
The Last Wagon n
minih17578minih17578Půlnoční kovboj (1969) 
Midnight Cowboy n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dannyho parťáci 3 (2007)

 Dannyho parťáci 3 (2007)
Dannyho parťáci 3 n
Ocean's Thirteen
Žánr: krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

Dannyho parťáci 2 (2004)

 Dannyho parťáci 2 (2004)
Dannyho parťáci 2 n
Ocean´s Twelve
Žánr: krimi / komedie
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

TV Program

ČT1 - 3 + 1 s Miroslavem Donutilem (...

21:50 - 23:04

3 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Plavba za ledem

21:00 - 21:55

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

13 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:40 - 22:50

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10