ohodnotit

Dáma z Paříže

A Woman Of Paris

Další název:
Pařížská maitresa
Žánr:
Rok:
1923
Délka:
78 minut, 2286 metrů
Premiéra v ČR:
21.10.2003

Celkové hodnocení filmu Dáma z Paříže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2016
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2013
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2009
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3143minih3143Ano, Giorgio (1981) 
Yes, Giorgio n
minih17184minih17184První láska (1978) 
Primo amore n
minih15297minih15297Paleta lásky (1976) 
n
minih3141minih3141Ano, madam (1942) 
Sissignora n
minih42259minih42259Prezidentův muž 2 (2002) [TV film] 
The President's Man: A Line in the Sand n
minih51926minih51926Abigél (1978) [TV film] 
Abigél n
minih43547minih43547Sestra Amáta (1989) [TV film] 
n
minih17828minih17828Ricochet (1991) 
Ricochet n
minih3487minih3487Nepřátelé (1961) 
Les ennemis n
minih20096minih20096Šakalí léta (1993) 
Šakalí léta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 % (11)
8   - hvezdyn
9   - pataamat
3   - Agostino
8   - melakara
7   - R.RICKIE
8   - fred.appl
8   - Kycky
10 - caligari
10 - dederon
10 - scareface6
6   - Majda88
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.176/0.138