ohodnotit

Dalibor

Žánr:
Rok:
1956
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
21.5.1956
„Český barevný film podle opery Bedřicha Smetany.“

Celkové hodnocení filmu Dalibor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2016
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih150918minih150918Don Juan (1990) [TV divadelní představení] 
Don Juan n
minih71120minih71120Lež má krátké nohy (1998) 
Hi-Life n
minih3240minih3240Armádní dvojčata (1937) 
n
minih106628minih106628Dospělačky (1997) 
Career Girls n
minih61606minih61606Příběhy ze Serengeti (1995) [TV seriál] 
Tales of the Serengeti n
minih5290minih5290Cooganův trik (1967) 
Coogan's Bluff n
minih42950minih42950Den manželky (1939) 
Day Time Wife n
minih26564minih26564Běh černé kočky (1998) [TV film] 
Black Cat Run n
minih36825minih36825Motorkáři (2003) 
Biker Boyz n
minih44634minih44634Highlander: Havran (1998) [TV seriál] 
Highlander: The Raven n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 % (11)
6   - curil
5   - jarda53
9   - clara.bow
6   - hvezdyn
6   - pataamat
4   - Agostino
7   - Kuvik
8   - melakara
10 - dederon
6   - rosta12
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639992
Fotografií: 588806
Plakátů: 279716
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.311/0.279