reklama
 
ohodnotit

Ďáblovo oko

Djavulens oga

Další název:
Djävulens öga
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
84 minut
„Přišel...Viděl...Zvítězil!“

Celkové hodnocení filmu Ďáblovo oko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2014
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44023minih44023Na zdraví! (1982) [TV seriál] 
Cheers n
minih31900minih31900Chyťte zloděje (1955) 
To Catch a Thief n
minih39638minih39638Superman se vrací (2006) 
Superman Returns n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih54098minih54098Svačinka (2008) 
Svačinka n
minih37480minih37480U nás na farmě (2004) 
Home on the Range n
minih8197minih8197Herkules (1997) 
Hercules n
minih62623minih62623Ryby nemrkají (2002) 
Fish Don't Blink n
minih51541minih51541Cela 2 (2009) [Video] 
The Cell 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
8   - curil
8   - pataamat
8   - Edward52
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - melakara
8   - JNvT
9   - Anita

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

02:35 - 03:00

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Komenský by zaplakal

02:50 - 03:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

02:55 - 03:40

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:05 - 03:50

51 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.497/0.452