reklama
 
ohodnotit

Ďáblovo oko

Djavulens oga

Další název:
Djävulens öga; Diablovo oko
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
84 minut
„Přišel...Viděl...Zvítězil!“

Celkové hodnocení filmu Ďáblovo oko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2014
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142873minih142873Criminal: V hlavě zločince (2016) 
Criminal n
minih9605minih9605Jeřábi táhnou (1957) 
Leťat žuravli n
minih65674minih65674Neporazitelný III: Vykoupení (2010) 
Undisputed III: Redemption n
minih100985minih100985Přijde letos Ježíšek? (2013) 
Přijde letos Ježíšek? n
minih139015minih139015S tímto prstenem (2015) [TV film] 
With This Ring n
minih48108minih48108Úžasný svět hudby (2007) 
Great World of Sound n
minih4656minih4656Broadway Melody (1928) 
The Broadway Melody n
minih73319minih73319Musíme si promluvit o Kevinovi (2010) 
We Need to Talk About Kevin n
minih55530minih55530Miláček Rita (2003) 
Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés n
minih54720minih54720Brána do pekel (2009) 
Hellbinders n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
8   - curil
8   - pataamat
8   - Edward52
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - melakara
8   - JNvT
9   - Anita

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Majestátní Alpy

08:30 - 09:25

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:55 - 09:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:25

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.242