ohodnotit

Ďáblovo oko

Djävulens öga

Další název:
Diablovo oko
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
84 minut
„Přišel...Viděl...Zvítězil!“

Celkové hodnocení filmu Ďáblovo oko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2014
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih157043minih157043Tranzit (2018) 
Transit n
minih47415minih47415Konečně spolu (2007) 
Then She Found Me n
minih161377minih161377Katie Fforde: Moje bláznivá rodina (2017) [TV film] 
Katie Fforde: Meine verrückte Familie n
minih14095minih14095Neskutečná cesta Billa a Teda (1991) 
Bill & Ted´s Bogus Journey n
minih7978minih7978Grissomova banda (1971) 
The Grissom Gang n
minih7891minih7891Giordano Bruno (1973) 
Giordano Bruno n
minih48190minih48190Bloodsport 4: The Dark Kumite (1999) 
n
minih32466minih32466Jako bratři (2001) 
The Brothers n
minih73928minih73928Měkkota (1965) 
Il morbidone n
minih19016minih19016Slečinky z Rochefortu (1967) 
Les Demoiselles de Rochefort n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
8   - curil
8   - pataamat
8   - Edward52
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - melakara
8   - JNvT
9   - Anita

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

113 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

113 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

117 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

52 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.27/0.26