reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ďáblova duše

A Little Bit of Soul

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Ďáblova duše

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.9.2009
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2006
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39738minih39738Ztráta paměti (2004) 
The I Inside n
minih23549minih23549Zálesák (1996) 
Forrest Warrior n
minih38000minih38000Jak jsem rozpoutal II. světovou válku (1970) 
Jak rozpętałem drugą wojnę światową n
minih24927minih24927Cesta domů (1996) 
Fly Away Home n
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih47832minih47832První neděle (2008) 
First Sunday n
minih72121minih72121Tady hlídám Já (2012) 
Tady hlídám Já n
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih79907minih79907Mysli jako on (2012) 
Think Like a Man n
minih57485minih57485Endless Bummer (2009) 
Endless Bummer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
6   - curil
4   - Agostino
6   - Kuvik
3   - R.RICKIE
4   - Ingrid
4   - Petak69
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141621
Osobností: 606626
Fotografií: 526629
Plakátů: 253982
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Dálnice 60 (2002)

Dálnice 60
Úsměvná road movie trochu   připomínající Nezvratné   osudy, jindy zas Gulliverovy   cesty, protože takový   panoptikum lidí a míst aby   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 10 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
"Prvorepublikový film táhli   prostě chlapi," řekl Robert   Sedláček pro Český   rozhlas. Tím se mnohé   vysvětluje. Je pravda, že   už před více >

Autor: argenson | Hodnocení: 3 / 10

Rakev ve snu viděti (1968)

Rakev ve snu viděti
"Dovoluji si upozornit, že   jsme hotel kategorie ÍÁ,   přičemž hrobka je vedena   jako depandance." Děj malinko   nepřehledný, neřkuli   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.791/0.77