reklama
 
ohodnotit

Ďábelská svůdkyně

The Last Seduction

Další název:
Diabolská zvodkyňa
Rok:
1994
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
12.1.1995
„Jedním dechem miluje i vraždí - v banku; je smrt, vězení a milion horkých dolarů.“

Celkové hodnocení filmu Ďábelská svůdkyně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.2% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2014
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2015
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2009
Rumenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2010
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2010
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih93276minih93276Gazdina roba (1994) [TV divadelní představení] 
n
minih28018minih28018DARYL / D.A.R.Y.L. (1985) 
D.A.R.Y.L. n
minih48314minih48314Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 
Underworld: Rise of the Lycans n
minih54058minih54058Lidská bomba (1998) [TV film] 
Human Bomb n
minih134438minih134438Whitney (2015) [TV film] 
Whitney n
minih27429minih27429Pomsta šprtů IV - Zamilovaní šprti (1994) [TV film] 
Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love n
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n
minih52946minih52946Začarovaná láska (2007) [TV film] 
Začarovaná láska n
minih19886minih19886Sunset Blvd. (1950) 
Sunset Blvd. n
minih25285minih25285Fedora (1978) 
Fedora n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.2 %
6   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - Chrustyn
7   - vojtam
4   - payo1555
8   - Charlie35
8   - satyr
7   - Kycky
7   - Prorok_Mys
9   - oulisna
7   - rosta12
4   - red.mann
8   - Johnny1
6   - miratskyl
7   - Miloš11
7   - Zdenek13
8   - JoeLimo

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133653

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.545/0.495