reklama
 
ohodnotit

Ďábelská maska

La maschera del demonio

Další název:
Black Sunday / Mask of Satan / Mask of the Demon
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Ďábelská maska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2013
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2017
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Tanatos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih119662minih119662Zkáza Pompejí (2014) 
Apocalypse Pompeii n
minih108985minih108985Debbie Does Dallas (1978) 
Debbie Does Dallas n
minih56932minih56932Tsunami (2009) 
Haeundae n
minih41666minih41666Vraždy v Midsomeru (1997) [TV seriál] 
Midsomer Murders n
minih12763minih12763Modrý led (1993) 
Blue Ice n
minih43671minih43671Myšlenky zločince (2005) [TV seriál] 
Criminal Minds n
minih9231minih9231Jack a fazolový stonek (1974) 
Jack to mame no ki n
minih41394minih41394Biznis (2005) 
The Business n
minih44484minih44484Nalezený ráj (2003) 
Paradise Found n
minih43906minih43906Bullets or Ballots (1936) 
Bullets or Ballots n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (14)
7   - curil
8   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - Faye
7   - Zimmy871
8   - Ingrid
8   - kahi
9   - Johnny1
8   - thornhill
8   - miratskyl
6   - eso
7   - jjano
10 - Tanatos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.335/0.296