reklama
 
ohodnotit

Ďábelská maska

La maschera del demonio

Další název:
Black Sunday / Mask of Satan / Mask of the Demon
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Ďábelská maska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2013
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2017
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Tanatos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13713minih13713Nebeská brána (1980) 
Heaven's Gate n
minih76008minih76008Králové ostrova Mykonos (2010) 
The Kings of Mykonos n
minih74305minih74305Nesvatý (2010) 
Sint n
minih54137minih54137Vyprahlá prérie (2008) [Video] 
Prairie Fever n
minih96820minih96820Akta Golgotha (2010) [TV film] 
Akta Golgoty n
minih53514minih53514O tlustém pradědečkovi (1970) [TV inscenace] 
O tlustém pradědečkovi n
minih31303minih31303Calafuris (1943) 
Calafuris n
minih74488minih74488Dubové palice (1938) 
Block-Heads n
minih28890minih28890Vnitřní záležitosti (1991) 
Company Business n
minih29788minih29788Život je krásný (1980) 
Жизнь прекрасна n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
7   - curil
8   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - Faye
7   - Zimmy871
8   - Ingrid
8   - kahi
9   - Johnny1
8   - miratskyl
8   - thornhill
6   - eso
7   - jjano
10 - Tanatos

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

140 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Po stopách Makabejských

04:30 - 04:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

04:35 - 04:59

5 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.231