reklama
 
ohodnotit

Ďábel v těle

Diavolo in corpo

Další název:
Devil in the Flesh
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
114 minut
„Nové filmové zpracování skandálního románu Raymonda Radigueta“

Celkové hodnocení filmu Ďábel v těle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2010
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2008
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2006
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
makra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102213minih102213Ledové království (2013) 
Frozen n
minih34313minih34313Zase bude fajn (2001) 
Get Well Soon n
minih45791minih45791Stop (2007) [TV film] 
n
minih10894minih10894Krvavý východ slunce (1994) 
Red Sun Rising n
minih34709minih34709Líbejte se, s kým je libo (2002) 
Embrassez qui vous voudres n
minih54896minih54896Návrat na Brideshead (2008) 
Brideshead Revisited n
minih2438minih2438A Frankenstein stvořil ženu (1968) 
Frankenstein Created Woman n
minih73519minih73519WIPEOUT Souboj národů! (2011) [TV pořad] 
WIPEOUT Souboj národů! n
minih12712minih12712Moderní doba (1936) 
Modern Times n
minih58204minih58204Jesse Stone: Smrt v jezeře (2006) [TV film] 
Jesse Stone: Death in Paradise n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 % (19)
5   - curil
8   - Justik66
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - satyr
4   - Strength
6   - Rendys
5   - uriel
2   - bajaw
6   - LadaMVK
8   - iritia
7   - opl
7   - kata18
6   - banik
5   - jjano
3   - Status
7   - Pefto
7   - Karolin.Sa
4   - makra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.255